מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזה
    רווית
    01/06/2010

מממממממש מגרד לי החור במפשעה,אני לא יודעת מה אבל יש לי הפרשות צהובות קהות,אם אני מגרדת קצת זה ממש מגרה את האזור ומגדיל את הרצון לגרד שם...
    האזור מאוד רטוב...
    זה כניראה לא פטריה כי אני שמתי משחה נגד זה ולקחתי כדור וזה לא עוזר..
    מזה יכול להיות?
    אגב לאחרונה הכניסו לי לשון לבפנים ואצבעות,כאב לי מאוד שהכניסו לי אבל לא ממש עצרתי את זה..
    האצבעות והלשון חדשים עבורי יכול להיות שזה נגרם מהתוצאה הזאת?
    אני רוצה ללכת לגניקולוג אבל אני בערך הזדיינתי ואני לא רוצה ללכת אם אמא.. יש אפשרות ללכת בלי שאמא שלי תדע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזה

הוספת תגובה

• דינדינה :P

דניאלה פרייפלד
    01/06/2010

לא מומלץ לקחת תרופות על דעת עצמך
    ממליצה ללכת רופא/ת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• //

רווית
    02/06/2010

אם מגרד לי ממש בתוך החור,ולאחרונה אצבעות הוכנסו זה בטוח בגלל זה נכון?

אני רוצה ללכת לרופאת נשים אבל זה בתוך החור,ואני לא רוצה שאמשלי תדע שהכניסו לי אצבעות לשם...
    אני רוצה ללכת לרופאת נשים בלי שאמא שלי תדע :O יש משהו לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רווית
    02/06/2010

הייתי אצל הגניקולוגית בסוף...
    היא לא היתכלה בפנים או משהו היא רק שאלה שאלות..
    אמשלי הייתה איתי,והיא שאלה אם אני בתולה-עניתי שכן כי אמשלי הייהת באזור ולא ההי לי נעים.
    אז היא נתנה לי משחה נגד פטרת,שמתי את זה והמצב ניהיה הרבה יותר גרוע,היא אמרה שאם אני עדין בתולה אז זה יכול להיות רק פטרת.. והיא לא היסתכלה ולא כלום...
    אבל זה לא פטרת כניראה כי זה נעשה גרוע יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל ממש! ומתחיל לכאוב לי מוות!
    אני לאיודעת מה לעשות,היא הביאה לי משחות לא טובות,וזה ממש מציק לי! אבל ממממממממממש בלתי ניסבל!
    הכוונה בבתולה הוא שאני עברתי אצבעות בחור... אבל לא *ין

בבקשה תגידי לי מזה יכול להיות אני אגיד לך את כול התסמינים שיש לי אם צריך ואלך לקנות את המרשם לבד.. אם תדעי מזה.
    בבקשה תעזרי לי,אני נואשת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    03/06/2010

את צריכה להגיע לרופאת נשים שוב ואם אינך מעוניינת להיחשף בפני אמך אז תגיעי בלעדיה כדי שלא תמשיכי לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו