שאלות על בדיקה גניקולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על בדיקה גניקולוגית
    רינת
    02/06/2010

שלום, אני בת 16 ויש לי חבר, לא מזמן התחלנו לקיים יחסי מין.
    מחר אני הולכת לבדיקת גניקולוג במטרה לקבל מרשם לגלולות ורציתי לשאול כמה שאלות לפני:
    -האם הבדיקה עולה כסף? אני מבינה שאני צריכה להביא את הכרטיס של קופת החולים, אך האם יש צורך בעוד כסף?
    -כמה בערך עולות גלולות?
    -אני הולכת לבדיקה עם חברה, ואמא שלי לא יודעת על העניין, וגם לא על זה שהתחלתי לקיים יחסי מין.
    האם זה יכול להשאר כך, או שיש להורים גישה לתיק הרפואי ולהיסטוריית הבדיקות?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרינת שלום

מירב שרון
    03/06/2010

בכללית, אני יודעת שזה לא כרוך בתשלום להגיע לרופא/ת נשים. אם יש מרשם לגלולות אז המחיר מסובסד ומשתנה בהתאם לסוג הגלולה, נראה לי שזה נע בין 30-50 ש"ח לחבילה. אם אינך מעוניינת שיגיעו מכתבים הביתה בנוגע לבדיקות גינקולוגיות שלך את יכולה להגיע לקבלה ולהירשם וכשיפתחו לך תיק, לא לציין כתובת אלא רק טלפון. בעקרון הרופאים מחוייבים לסודיות ודיסקרטיות, אלא אם כן את חותמת על ויתור על סודיות רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

דניאלה פרייפלד
    03/06/2010

קודם, כל הכבוד שאת לוקחת אחריות ....
    יש מבחר אמצעי הגנה בשוק, וכדאי לשואל את הרופא לגביהם, מה מתאים לך ולאופיך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו