כאב אשכים כתוצאה מלחץ על שק האשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אשכים כתוצאה מלחץ על שק האשכים
    עמית
    03/06/2010

היי הסיפור שלי קצת מוזר אבל נספר אותו חבר בבית הספר תפס אותי מאחורה הכניס את ידו אל בין הרגליים שלי והרים אותי דרך האשכים לאיזה 10 שניות מאותו רגע הלכתי לבית חולים הפנו אותי שם בדקו אותי 2 רופאים ואמרו אולי יש לי בקע מפשעתי משמאל חזרתי לרופא משפחה והוא בדק אותי גם והוא קבע ב99 אחוז שאין לי שום בקע ושיחרר אותי ואז אחרי ככה 10 יום מהמקרה המקום כבר היה הרבה יותר טוב וכבר לא הרגשתי כלל כלום חזרתי כמו שהיה הכל היה טוב חשבתי כבר עבר לי ואז לפניי 3 ימים אחרי חודש בלי כאבים ויש מצב בגלל שעשיתי הרבה ספורט אופניים הליכה והכל חזר לי הכאבים לדומה מבהתחלה אבל כואב לא כמו בהתחלה שהיה אבל יש כאב חזרתי לרופא היום בול ואמרתי לו והוא אמר לי תשמע מה שכניראה קרה לך זה שגידים שם נימתחו אולי בקיצור הוא עזב אותי ואמר לי אין מה לעשות ואני סובל אז אני אחרי שסיפרתי לך הכל הכל הכל מה קרה לי מה אתה אומר קרה לי ? מה יכול לקרות מכאלה דברים..? זה מסוכן לעקרות חס וחלילה? זה מסוכן לתסביך האשך חס וחלילה? מה קרה לי אז שאני עכשיו שוב סובל חודש שלם לא הרגשתי כלום חשבתי יצאתי מהעסק הזה והחבר הזה כבר לא חבר אני לא מדבר איתו יותר בחיים בחיים תודה רבה ומחכה בהקדם לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתוך פנייתך, לא נותר לי אלא

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/06/2010

להמליץ לך לפנות לאורולוג המומחה למה שפנית. אתה יכול גם לשאול את השאלה בפורום אורולוגיה ולקבל תשובה מדוייקת יותר. אמנם בביצים עסקינן , אבל השאלה הספציפית היא לא התחום שלנו.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו