מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עושים את זה?אנונימי03/06/2010
אני בן 16,
אני וחברה שלי רוצים לעשות יחסי מין פעם ראשונה ואני מפחד כי אני לא יודע איך עושים את זה.....
תסבירי לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליזזזזזזזז
אנונימי03/06/2010לעזוררררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד04/06/2010קודם יש אמצעי הגנה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכןןןן
אנונימי04/06/2010כן אבל איך עשוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד04/06/2010לאיך עושים אין תשובה אחת ויחידה
אתן לך כמה נקודות חשובות....
ללכת לאט, כלומר ,קח זמן להכיר את גופה ,בכל חושך, לגעת עם האצבעות ,להסתכל עם הפה לשון.....נגיעות, נשיקות.
תכיר את הדגדגן שלה שוה אצבע פה...
לא חייב להיות חדירה על המפגש הראשוני, ולא נורא אם אתה לא מצליח בפעם הראשונה +(מרוב התרגשות).
החדירה עצמה גם לא מהר... אולי קודם שחק עם אצבע ולאחר מכן שתיים כדי להכין את המקום (ולחוש אם היא רטובה ...)...
ואז לאט לאט להכניס אותו...
תהיה רגיש אליה
שהיא גם תכיר אותך זה הדדי
ואתה לא אחראי על האורגזמה שלה!!!
אין הצלחה ואי הצלחה יש הנאה אם נהנתם אז יופי.... בפעמים הבאים תשתפרו וגם יש לקחת בחשבון, שאולי יהיו מפגשים שהם על הפנים...
מפגש מיני כמו ריקוד זוגי צריך לקחת זמן להכיר את בת זוגתך ואיך אתה אתה איתה...
יש מקום לדמיון ולעשות דברים מיניים שבא לכם כל עוד זה בהסכמה הדדית
לא לשאול איך היה...
אבל כן לנסות לפתוח שיחה ( לא על הפעם הראשונה..)ממה היא נהנת מה היא היתה רוצה לעשות....
ולא לשכח הגנה!!!! תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)