שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    רז
    06/06/2010

קודם כל שלום לכם ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי.

אז ככה... אני בן 18 וקצת וגודל איבר המין שלי הוא כ-12 עד 13 ס"מ האם הגודל תקין והאם הוא תקין לגיל שלי?
    האם הוא יכו עוד להתפתח ולגדול או לא?
    אני יכול לענג בחורה בגודל כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• אתה מתאר גודל תקין

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/06/2010

מה גם שהאיבר עשוי לגדול עד גיל 21. האיבר מספיק לספק כל בחורה באשר היא!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

רז
    08/06/2010

לא הוספתי גם שאני דיי נמוך... אני 1.60 משהו כזה ואיבר המין שלי הוא 12-13 ס"מ.... זה באמת נורמאלי ובממוצע?? או שהוא קטן יחסית??
    איך מגדירים קודל קטן??
    ויש לי עוד שאלה אחת... אני מאונן דיי הרבה כמעט כל יום, פעם אחת בכל יום כמעט ושמתי לב שמאתמול הנוזל זרע נהפך להיות ממש דליל אני מתכוון שהוא ממש כמו מים כזה וזה מאתמול קרה לי וזה אף פעם לא היה לי מקרה כזה... האם זה נורמאלי?? מה זה אומר שיכול להיות שזה מסוכן או משהו? זה יעבור או שזה ישאר תמיד ככה?

תודה רבה רבה רבה, רז!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרז שלום

מירב שרון
    08/06/2010

הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אז אולי לפי הסטטיסטיקה האורך של הפין שלך כרגע מעט מתחת לממוצע, אבל!!!! so what - אין לזה שום משמעות וכפי שעידן כתב לך אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21. זה כמו אשה עם חזה קטן או חזה גדול, זה לא מה שישפיע על היכולת שלה להיענג או לענג ביחסי מין. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז אתה תוכל לענג את חברתך ולעזור לה להגיע לאורגזמה עוד לפני החדירה עצמה או אפילו בזמן החדירה, תוך כדי גירוי הדגדגן. לגבי אוננות, זה בסדר גם לאונן כל יום. אל דאגה. כמות הזרע מתחדשת כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא...

רז
    09/06/2010

אני לא דואג לגבי כמות הזרע... פשוט שמתי לב שלפני כמה ימים הוא התחיל להיות מימי כזה כמו מים כזה ולפני זה הוא לא היה ככה הוא היה טיפה יותר סמיך...
    אני לא יודע איך להסביר את זה אבל עכשיו הוא נוזלי כזה טיפה כמו מים אבל הוא לא היה ככה תמיד... זה משפיע על הזרע?? זה טוב או לא טוב?? זה יעבור??

תודה רבה!! רז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    10/06/2010

המרקם של הזרע משתנה, זה בסדר, אין לזה שום משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת?

רז
    10/06/2010

מה זאת אומרת המרקם של הזרע?? הצבע שלו או איכות שלו?
    ואיך אפשר לדעת אם הזרע הוא בריא וטוב?

ויש לי עוד שאלה... ישנם איזה תרגילים או משהו שיוכלו לעזור לי להגדיל את גודל איבר המין שלי לפחות ב-ס"מ או שניים??

תודה רבה רבה!!!!
    רז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    11/06/2010

המרקם הכוונה לא לצבע ולא לאיכות אלא למידת הסמיכות שלו, נוזלי יותר או סמיך יותר. אין שום סיבה שהזרע אצלך לא יהיה בריא וטוב אבל אם יש לך חששות או ספקות, אתה יכול לפנות לרופא אורולוג להתייעצות. ולא, אין תרגילים להארכת הפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה בסדר??

רז
    12/06/2010

זה בסדר לפי איך שתיארתי נכון??
    ואיך אפשר לדעת אם הוא לא טוב ולא תקין הזרע??

ויש לי עוד שתי שאלות אחרונות....
    1) אם מקיימים יחסי מין שהגבר חודר לאישה דרך פי הטבעת ולא דרך הנרתיק היא יכולה להיכנס להיריון?? ואם לא משתמשים בקונדום דרך פי הטבעת ישנה אפשרות להידבק במחלות כלשהן??
    2) איפה נמצאים דפנות הנרתיק של האישה?? אלו השפתיים הפנימיות והחיצוניות?? ולא הגודל קובע נכון?? אז מה כן קובע שיכול לענג את הבחורה??

בפעם האחרונה ממש תודה רבה רבה רבה לכם!!!!
    רז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    12/06/2010

כן זה בסדר לפי איך שתיארת. אפשר לדעת אם זה תקין על ידי בדיקה אצל רופא אורולוג. לא ניתן להיכנס להריון על ידי מין אנאלי (דרך הפי הטבעת), אלא רק במין וגינאלי (חדירה של פין לנרתיק). כן ניתן להידבק במחלות מין במין אנאלי ולכן מומלץ להשתמש בקונדום. תיכנס לגוגל, תכתוב איור של הנרתיק ותקבל את כל המידע שביקשת בנוגע לנדון. ולא הגודל לא קובע, הרי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. כל בחורה זה משהו אחר וכאשר נמצאים בקשר זוגי לומדים להכיר אחד את השני, מה מענג כל אחד מהצדדים, זה מאוד אינדיבידואלי. בעקרון חשוב להקדיש כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המוקדם, כולל ליטופים, חיבוקים, נשיקות, מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו