מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסוי31/10/2007
אני עוד מעט בן 15 אני די מפותח 1.75 ומעניין אותי מאיפה מודדים את איבר המין ניסיתי מלמטה ויצא לי 17 סמ שזה טוב אבל מלמטה יצא לי 15 סמ ומזה אני לא כל כך מרוצה וחוץ מהאורך יש לי עוד יותר חששות לגבי העובי ההיקף שלי הוא 11 סמ מה אתם חושבים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות:]
חסוי31/10/2007*מלמעלה יצא לי 15 סמ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענוו ליי בקשהה
חסוי31/10/2007יש לי חברה ואני רוצה לדעת אם הוא מספיק גדול בשביל לספק אותה מה שכה היא גומרת הרבה אבל היא אמרה לי שהוא לא עבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון01/11/2007מסטרס וג'ונסון (1966) מצאו במחקרם שאורך הפין בזמן זקפה נע בין 12.5 ל-17.5 ס"מ. אורכו הממוצע של הפין בזקפה הוא 12.9 ס"מ.
היקף הפין בזקפה הוא 10-13 ס"מ
אז ככה או אחרת, שלך בטווח הנורמה, הסר חשש מלבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ:[[
חסוי01/11/2007כן אבל זה ממוצע עולמי כאן בישראל הממוצע גבוה יותר ולחברים שלי יש עובי של 13-14 ולי רק 11 וחצי ממש דק וגם חברה שלי רמזה לי שהוא דק:[[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ו..
חסוי01/11/2007אין לי מושג מאיפה מודדים מלמטה או למעלה התיעצתי בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע תעזרו לי אם אתם יכולים מאיפה עד איפה מודדים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)