שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    חסוי
    07/06/2010

אני וחבר שלי בני 18 וחצי ואנחנו רוצים להתחיל לקיים יחסי מין מלאים זה פעם ראשונה של שתינו
    ככה שאני רוצה לדעת איזה אמצעי מניעה כדי יותר קונדום או גלולות או עדיף שניהם?
    בנוסף אני רוצה לשתף בזה את אמא שלי אבל אני לא יודעת מה בדיוק להגיד לה ואיך היא תקבל את זה ואני מאוד רוצה למנוע סיכונים מיותרים אני מעדיפה להגיד לה שאני מקיימת יחסי מין ושתעזור לי להיות מוגנת מאשר לבוא אליה אחרי כמה חודשים ולהגיד אני בהריון....אז מה עושים???איך פונים?? וגם חבר שלי לא ממש בעד שאני יגיד לה אני לא יודעת מה לעשות.... ובנוסף אשמח לשמוע מה הסיכונים של הגלולה כי שמעתי שבשלבים מאוחרים יותר רוצים להיכנס להריון ישנה בעיה כי הגלולות מיבשות משו כזה אז אני אשמח לשמוע על הסיכונים של הגלולות...
    אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• אותה בעיה

אור
    07/06/2010

היי, גם לי יש את אותה בעיה, לגברי גלולות או קונדומים או שניהם, וגם אני שמעתי על תופעות לוואי של הגלולות... אני מעולם לא קיימתי יחסי מין, ואני לא יודעת איך לספר לאימי על כוונתי(יש לי חבר כבר חצי שנה!!) אני אומנם בת 17 וחצי , אבל לגברי המקרה שלך- את בת 18 וחצי!! כבר גדולה, אז אני חושבת שלאימך יהיה פשוט יותר להבין ולקבל את זה כשתספרי לה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

חסוי
    08/06/2010

את לא חושבת שחצי שנה זה קצת מוקדם לקיים יחסי מין פעם ראשונה עם מישהו אני מציעה לך גם עם את חושבת שאת מוכנה לחכות עוד קצת ולהכיר אותו יותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי!!

אור
    08/06/2010

חשוב לי להבין מה שאמרת, חצי שנה זה מוקדם מדיי?? את מדברת מנסיון שלך או דעה אישית??
    את בגילי(17 וחצי)???
    זה באמת חשוב לי העניין הזה!!
    תודהה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה אישית...

חסוי
    10/06/2010

אני חושבת לדעתי זה מוקדם אני עם חבר שלי שנה וחצי לא חצי שנה ואני עוד מתלבטת ואני כבר מכירה אותו הכי טוב בעולם לפעמים א חושבת שאת מכירה מישהו אבל הוא מתנהג ככה רק כדי לקבל דבר מסוים חכי עוד קצתת..לדעתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    08/06/2010

אני מאד מעריכה אותך שאת ,למרות חברך, רוצה לשתף את אמא שלך, עם כל הקושי....
    קחי בחשבון שהיא ציפתה שיום אחד.....זה יקרה או קרה.וגם יש, כנראה, קשר טוב ופתוח!!!!
    לגבי איך פונים ...לכל בת ואם יש תקשורת משלהן ..אך אם את דואגת ל"התפרצות"...אז כדאי לשבת על כוס קפה בבית קפה .אני משארת שהיא יודעת שיש חבר....אולי אפילו תופתע לטובה אמך( וגם את לתגובת אמך) שעד כה לא קיימת ושאת לוקחת אחריות על גופך...
    לגבי אמצעי מניעה יש מגוון רחב בשוק ולכן ההצעה שלי ללכת לרופא נשים לשבת איתו ולשוחח על האפשרויות,.גם על השפעתם לתווך ארוך.
    אם אין לך קושי להכנס להריון נדיר שהגלולת אחראיות לקושי.
    אני ממליצה על החודש הראשון בכל זאת ,אם תבחרי בגלולה, להשתמש גם עם קונדום.
    לא שאלת, אך בכל זאת ארשה לעצמי לומר ,שיש אפשרות, שבפעם הראשונה, זה לא כפי שתארת לעצמך/כם מרוב התרגשות זה על הפנים, לא מחייב אך בכל זאת...תזכרי זה "ריקוד זוגי " ששניכם צריכים ללמד ,יכול לקחת זמןן....שוב לא מחייב.
    תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו