טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין במשך חצי שנה . בלי קונדום,בלי גלולות , בלי כלום ! יש לי מחזור לא סדיר. חבר שלי אומר שהוא יודע מתי הוא צריך להוציא את הזרע ,ושלא צריך לדאוג כי הוא מרגיש הרגשה כזאת . האם זה ממש מסוכן להמשיך במצב ככה ? ויכול להיות סיכוי להריון לא רצוי ? בתודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה מזל יש לך/כם!!!!! אבל לפעמים your luck runs out לרוב, בנים אכן מרגישים מתי הם בפני הגמירה, ויש ששולטים היטב ויוצאים ,אך יש נוזל מקדים,שמכיל זרע, ואין להם תחושה לגביו=אין גם שליטה. ועוד דבר ,יום אחד הוא עלול לאבד את שליטתו להיות ממשששששששש בהייייי ואז.... חבל...... אני חושבת ,שכדאי לך להיות מודאגת לשניכם (ובעיקר לך)ולדאוג לאמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד