ירידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה
    קארין
    08/06/2010

היי יש לי חברה 7 חודש כבר ואני רוצה לרדת לה אבל אני לא יודע איך בידיוק אפשר לעזורלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    08/06/2010

האם אתה מכיר את גופה ?האם הסתכלת איך איזור הפות נראה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתך

קארין
    08/06/2010

לא ממש רק לפני מ'ס ימים התחלנו להיות בלי תחתונים לגמרי אבל אני מכיר, יש אישור ממנה ומצדי אני רוצה לנסות איך זה כי הרבה אמרו לי שזה מגעיל אבל אני רוצה להתנסות הבעיה היא שאני לא יודע כיצד,אשמח אם תלמדו אותי או תעזור לי כיצד עושים זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    08/06/2010

אתה גדול!!!
    או קיי
    קודם מגעיל זה ענין אישי ,לרוב גברים מתים על זה......
    כל אישה והאהבות שלה וזה גם לגבי עינוג הדגדגן
    יהיה לך יותר "קל" לגרות אותה אם היא מכירה את תענוגי גופה ושהיא יודעת איך לאונן את עצמה, זה לא מחייב ,אך לרוב זה בחורה שיודעת את תחושי גופה ואיך ואיפה לעשות לה...
    זה לא קשה ,אפשר עם האצבע על הדגדגן או עם הלשון -ובאיזור (יותר מאוחר אפשר עם עוד דברים אם תהיו מספיק פתוחים...)ולשלב בניהם או שלא, תשנה כיוונים ועוצמה ותקשיב לתגובותיה...
    תזכור אין מטרה- שהיא תגמור.
    אלא שהיא תהנה וגם אתה אם היא גומרת יופי
    אתה לא אחראי על האורגזמה שלה!
    תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו