מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות או קונדומיםמישהי08/06/2010
היי אני בת 17 ואני וחבר שלי מתחננים לקיים יחסי מין בפעם הראשונה של שנינו
רציתי לדעת מה עדיף להשתמש בתור אמצעי מניעה קונדומים או גלולות?
תודה ומקווה שתעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
דניאלה פרייפלד08/06/2010קודם כל כל הכבוד על האחריות שלוקחים!!
וזה לא כל כך נושא של עדיף יותר או פחות
גלולות, אם לוקחים אותם, לפי ההסבר של הרופא, יותר בטוחים נגד הריון לא רצוי....אך לא בפני מחלות מין למינהם.
לעומת זאת קונדום פחות בטוח מגלולות נגד הריון לא רצוי, אך נותן בטחון יחסי גבהה בפני מחלות מין למניהם.
גלולות ו...(לא כולל קונדום) מאפשרים יותר חופשיות בקשר המיני ,לא צריכים לעצור לרגע כדי לשים קונדום .
אם מתכוונים להיפגש יחסית הרבה, באופן קבוע אז יש שמעדיפות גלולות אך אם זה פעם ב....מרגישות שחבל לקחת גלולה...
יש גברים שמרגישים פחות תחושה עם קונדום מצד שני יש מעט בנות שסובלות בהתחלה מתופעות לוואי של גלולה ( מאד אישי)
עדיף להתיעץ עם רופא נשים יש עוד אמצעי מניעה בשוק, כדאי לשמע ממנו ואז להחליט., מה יותר מתאים לך תבואי מוכנה עם כמה שיותר שאלות.
שתהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)