כניסה לא רצויה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לא רצויה להריון
    קקקק
    11/06/2010

היי.
    אני וחבר שלי עושים די הרבה משחק מקדים ואני עושה לו ביד די הרבה זמן, עומד לו אבל הוא אומר שאיבר המין לא קשיח מדי וצריך להמשיך. וקורה שהוא לעיתים שם קונדום אני עושה לו ביד, ואז הוא מוריד ויתכן שוב פעם. הוא ניסה לחדור אך אני לא בטוחה שקרום הבתולים נקרע (בת 19).

הוא החדיר לי אצבעות גם כשאני עשיתי לו ביד, היה נוזל זרע ביד שלו שהוא החדיר לי אצבעות? הוא אמר שהוא לא גמר, אבל יש נוזלים שיוצאים שהם לא מודעים שמכילים זרע.
    1. האם קונדום בטוח גם לאחר ששפשפנו אותו הרבה זמן?
    2. האם המשחקים האלו של החדרת אצבעות ואוננות וכן סקס יבש (עיומים) מסוכנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה לא רצויה להריון

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    12/06/2010

1. קונדום יעיל במניעת הריון ומניעת מחלות מין אבל החסרון שלו שהוא עלול להיקרע.
    2. המשחקים של החדרת אצבעות, אוננות וסקס יבש (עם בגדים) אין בהם סיכון כל עוד זה נעשה באופן שמתחשב בפרטנר. אם שניכם ערומים אז זה עלול לגלוש למשהו מעבר לסקס יבש ושם כן יש סיכון שיהיה מגע בין פין לפות, כאן כן יתכן סיכון של הריון לא רצוי ומחלות מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו