מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרההלירן12/06/2010
שלום, אני וחברה שלי התחלנו לשכב לפני בערך חודשים.
בהתחלה הכול היה טוב כולל הסקס למרות שכאב לה קצת.
עבר זמן ומהכרח הנסיבות לא שכבנו במשך משהו כמו שבועיים-שלושה.
עכשיו אנחנו מנסים כבר פעם חמישית בערך ושום דבר לא עוזר-
לא משנה כמה אני מרטיב אותה לפני אני לא מצליח לחדור.
אני מרגיש כאילו יש שם חומה ואני לא יכול לעבור, ובסוף הזין שלי פשוט מתקפל מכאב.
מה אפשר לעשות?? כי אני באמת כבר אבוד, אנחנו בני 16 וזה לא אמור לקרות....
תודה מראש
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירן
דניאלה פרייפלד13/06/2010האם היא משוחררת, או שאתה מרגיש, שהיא קצת מתוחה בזמן הקשר המיני?
יכול להיות, שהגוף זוכר את הכאב, ולכן היא מכווצת באזור הנרתיק, שאינו מאפשר חדירה.
האם אתה יכול להכניס אצבע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים
לירן13/06/2010אני יכול להכניס אצבע, אני גם עושה את זה והיא נהנת מאוד
אנחנו ביחסים כבר כמעט שנה והיא טוענת שהיא רגועה תוך כדי.
היא גם רוצה את זה, אני לא לוחץ עליה או משהו כזה, ושנינו די מתוסכלים מהמצב.
תודה, לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/06/2010אני מבררת עד כמה חברתך מתקשה עבכלל עם הנושא של חדירה. האם היא משתמשת בטמפונים? האם היא אי פעם עברה בדיקה גינקולוגית שכללה בדיקה פנימית? האם היא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות? אם כן, האם האוננות כללה גירוי חיצוני בדגדגן ו/או החדרת אצבע בנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירן
דניאלה פרייפלד14/06/2010יופי שאתה לא לוחץ עליה!!!
ואני מבינה את התסכול של שניכם!!!
בנוסף לשאלות של מירב
רציתי לברר איך אתה ניגש אליה ,מה אתם עושים לפני ומה אתה מרגיש ממנה?
ושאתה מתקרב עם פינך אליה האם אתה שם לב שאז יש מתיחות.
והאם נסיתם חדירה בתנוחות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
לירן14/06/2010חברה שלי משתמשת בטמפונים, היא התנסתה באוננות אבל לא בהחדרה.
חוץ מזה אנחנו מתחרמנים וכשאני רואה שהיא רוצה אז אנחנו ניגשים לעניין
אם אני מתחיל להתעסק איתה כשהיא לא חרמנית היא אומרת לי.
ניסינו קצת תנוחות שונות, לא הרבה כי גם ככה לא היה לה נוח עם זה.
מרגיש קצת אבוד,
תודה מראש,
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
לירן14/06/2010אני רוצה לציין שהיא לא עברה עדיין בדיקה גניקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירן
דניאלה פרייפלד15/06/2010על פניו ורק לפי התאור שלך ,יכול להיות שחברתך, נפשית, עדין לא מוכנה לחדירה מלאה..
היא אומרת שהיא רוצה ומוכנה ,אך גופה, מדבר, ולחדירה מלאה כנראה ,שהיא לא בשלה....
ולכן היא ,שוב השארה שלי, מתכווצת ואינה מאפשרת חדירה ,וזה לא במודע, שוב הגוף מדבר עבורה....
אז אולי כדאי לחזור צעד אחורה ולהמשיך במין חיצוני...
גם, אם היא מוכנה, שתלך לרופא/ה נשים שגם סקסולוג/ית ושתעלה את הקושי ואז בשיחה עלול לעלות עוד הסברים לקושי שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)