שאלה דחופה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!!!!
    חשוב!!!
    02/11/2007

בחיים לא קימתי יחסי מין (אני בת 15 וחצי) ואני מאוננת הרבה זמן.
    הקטע הוא אני רק מלטפת את השכבה החיצונית (כל השפתיים או מה שלא יהיה ..בולט מאוד אצלי) הקטע הוא אתמול ניסיתי להחזיר אצבע ולא הצלחתי לא הבנתי למה ניסיתי שוב ושוב גם לא. אז לקחתי מראה מלמטה וכשאני פותחת את השפתיים כזה אז יש מן..גוש? לא בדיוק אבל כמו עוד עור במקום שאמור נראלי להיות הפתח. זה נורמאלי?! האם ככה נראה קרום הבתולים?! זה כזה סוג של גוש שיש לו פס שמוביל לראש השפתיים או משהו.
    זה נורמאלי?!?! אני די לחוצה כי אני לא יודעת איך זה אמור להיראות. והאיבר אצלי בולט מאוד זה גם בסדר? קצת פחות מחצי אצבע. זה המון. (אבל יש לי גם ידיים די קטנות)
    פליז תעזרו סופר דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!!!!

הוספת תגובה

• מבנה הפות

מירב שרון
    02/11/2007

אצל כל אשה זה נראה קצת אחרת. נראה שאת מודאגת לגבי מבנה הפות שלך ולכן אני ממליצה לך להגיע לרופאת נשים על מנת להסיר חששות מליבך ולקבל הסבר לגבי המבנה האנטומי של הפות ואיך הוא מתבטא אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

חסוי
    03/11/2007

דבר ראשון אני די מעדיפה לא ללכת. אם לא יהיה פתרון בסופו של דבר אולי אני אלך לרופא נשים.
    אבל רציתי לשאול לגבי הדבר הזה......זה קרום הבתולים? איך הוא נראה ואיפה הוא ממוקם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה ס"מ בתוך הנרתיק

אבי
    03/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ...

חשוב!!!
    03/11/2007

חח מביך אבל איך זה נראה?! בערך? כמו. עיגול כזה של עור? או זה יותר בצורה של השפתיים וכ"ו......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הדגדגן!

1
    26/11/2007

אני ממליצה לך תכנסי לאתר "יחסים" (תכתבי בוואללה יחסים) יש שם בצפר לסקס... אז תקראי ותלמדי על הגוף שלך... בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו