מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!!חשוב!!!02/11/2007
בחיים לא קימתי יחסי מין (אני בת 15 וחצי) ואני מאוננת הרבה זמן.
הקטע הוא אני רק מלטפת את השכבה החיצונית (כל השפתיים או מה שלא יהיה ..בולט מאוד אצלי) הקטע הוא אתמול ניסיתי להחזיר אצבע ולא הצלחתי לא הבנתי למה ניסיתי שוב ושוב גם לא. אז לקחתי מראה מלמטה וכשאני פותחת את השפתיים כזה אז יש מן..גוש? לא בדיוק אבל כמו עוד עור במקום שאמור נראלי להיות הפתח. זה נורמאלי?! האם ככה נראה קרום הבתולים?! זה כזה סוג של גוש שיש לו פס שמוביל לראש השפתיים או משהו.
זה נורמאלי?!?! אני די לחוצה כי אני לא יודעת איך זה אמור להיראות. והאיבר אצלי בולט מאוד זה גם בסדר? קצת פחות מחצי אצבע. זה המון. (אבל יש לי גם ידיים די קטנות)
פליז תעזרו סופר דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה הפות
מירב שרון02/11/2007אצל כל אשה זה נראה קצת אחרת. נראה שאת מודאגת לגבי מבנה הפות שלך ולכן אני ממליצה לך להגיע לרופאת נשים על מנת להסיר חששות מליבך ולקבל הסבר לגבי המבנה האנטומי של הפות ואיך הוא מתבטא אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
חסוי03/11/2007דבר ראשון אני די מעדיפה לא ללכת. אם לא יהיה פתרון בסופו של דבר אולי אני אלך לרופא נשים.
אבל רציתי לשאול לגבי הדבר הזה......זה קרום הבתולים? איך הוא נראה ואיפה הוא ממוקם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ס"מ בתוך הנרתיק
אבי03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ...
חשוב!!!03/11/2007חח מביך אבל איך זה נראה?! בערך? כמו. עיגול כזה של עור? או זה יותר בצורה של השפתיים וכ"ו......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הדגדגן!
126/11/2007אני ממליצה לך תכנסי לאתר "יחסים" (תכתבי בוואללה יחסים) יש שם בצפר לסקס... אז תקראי ותלמדי על הגוף שלך... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)