מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאיילת16/06/2010
שלום אני בת 16 ואני רוצה להיות שחקנית פורנו..
עוד לא דיברתי עם ההורים על זה..
אבל החברים שלי ממש מלחיצים אותי ואומרים שלא כדאי לי, שזה עסק מלוכלך..
אבל אני חולה על סקס ויש לי גוף מדהים למה לא להרוויח אחלה כסף מזה?
רוצה לשמוע את דעתכם,
תודה
חסויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד16/06/2010אני חייבת להסכים עם החברים שלך!!!!
לרוב, בחורות שמגיעות לסרטי פורנו, מגיעות לשם כי אין להן אופציות אחרות!!!
אני שמחה לשמע שאת אוהבת את גופך ושאת חולה על סקס!אך זה לא מחייב להפוך אותם/ך ל"חפץ" שמיועד לכל אחד ואחד. אנחנו בפורום מנסים להדגיש, שמין ילווה עם רגש ,כלומר שתקימי יחסי מין עם משהוא שמוצא כן בעיניך, ולא סתם אחד, אפילו אם זה כמה וכמה פעמים..
לא מכל דבר שאת אוהבת צריך להפוך למקצוע.
אולי דוגמנות אם יש לך גוף מדהים
את היום נהנת ממין כי את עושה את זה בתנאים שלך בפורנו זה בתנאים שלהם אפילו שלא בא לך, סרטי פורנו אינם מציאותיים,את בונה לעצמך פנטזיה, איך יהיה לך ,על סמך תסריטים שאינם אמיתיים הכל מבויים.
תחכי עוד קצת זמן (שנים) כדי להחליט מה את רוצה שתהיהי גדולה...היום יש כל כך הרבה אופציות
גם בגיל 20 ניתן עם גוף טוב להיות כוכבת פורנו, אך שוב, חבל גם בגיל זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכים!!!!!
לא מסכים16/06/2010אני חושב שזכותה לעסוק במה שהיא רוצה
ולא כל פורנו הופך אישה לחפץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)