עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דן
    16/06/2010

היי אני בן 21
    ואני רוצה להיתחתן עם בת ויש לי חברה אבל אני מאוד רוצה לגעת באיבר מין של בן ושהוא ירד לי וכל זה מה זה אומר עלי ואני מאוד הייתי רוצה לנסות את כל זה עם איזה גבר איך אני יכול לעשות את זה במקום מסודר בלי שידעו אלי, שאני אוכל לבחור אחד,יש חברה לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לדן שלום

מירב שרון
    17/06/2010

אני מבינה ממך שאתה נמשך לנשים ומעוניין להתחתן עם אשה יום אחד. מצד שני אתה נמשך וגם לגברים, יש לך חברה אך טרם התנסית במגע מיני עם גבר. כרגע אתה במערכת יחסים עם מישהי, האם הקשר איתה משמעותי עבורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דן
    17/06/2010

אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני והקשר מאוד חזק אבל אני נמשך לעשות סקס או כל הדברים האלה עם גבר עשיתי עם חברה שלי היה כיף מאוד אבל אני רוצה גם עם גבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    17/06/2010

אתה מעלה כאן סוגיה של רצון לקיים מגע עם מיני עם גבר לצד הקשר שבו אתה נמצא כרגע, קשר שהנו משמעותי עבורך, האם חשבת על ההשלכות של בגידה, באם זה עם גבר או עם אשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו