מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה!חסוי18/06/2010
שלום המחזור שלי כבר מאחר ביומיים לפני כשלושה שבועות אני ובן זוגי עשינו סקס יבש ז"א שנינו היינו עם תחתונים...המחזור שלי מאחר ויש לי כמו הפרשות צהובות שקופות...מזה ההפרשות האלה?..ומהי סיבת האיחור?...כמו כן עברתי ניתוח לפני מספר ימים בעצם הזנב,האם יש לזה קשר לאיחור?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד18/06/2010אם שניכם היתם עם תחתונים ולא שחקתם עם האצבעות בזרע ואז לנרתיק ..אם זה המצב, לא נראה לי שאת בהריון
הפרשות יש לרוב הבנות ,הצבע הצהוב כי זה "עומד" רוב היום ...עד שאת מתקלחת .
יכול להיות שזה הנוזל של עצמך (שמאפשרת חדירה) כלומר ככל שאת חמה יותר והמשחק המיני מדליק אותך, כך עולה הנוזל בנרתיק שמאפשר חדירה ואז יוצא עם הזמן..
איחור בקבלת הווסת יכולה להיות מכמה וכמה סיבות שבראשן לחץ ...אז לנסות להירגע ותתני לזה עוד כמה ימים
לגבי קשר לניתוח לבגב לפנות בפורום, אצל רופאי נשים.
החלמה מהירה המניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)