מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה!ג'19/06/2010
שבוע שעבר אני וחברה שלי ניסינו לקיים יחסי מין.... בשבילי זה פעם שניה ובשבילה ראשונה כאילו היא בתולה....
בפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין זה היה עם מישהי לא בתולה והחדירה הייתה ממש קלהה...
אבל הבעיה היא עם החברה שלי עכשיו, ניסיתי להחדיר לה אבל משום מה אני לא מצליחח....
זה אחרי משחק מקדים של שעה ככה והיא הייתה ממש חמה... ושניסתי להחדיר זה לא הלך...
מאיזה סיבות זה יכול לקרות?
אולי בגלל צורת הפין שלי? הוא כמו בננה כזה כלפי מטה..
שהחדרתי לה אצבע זה הלך, ושניסיתי 2 הצלחתי אבל זה היה כבר ממש לחוץ ....
אני אשמח לתשובה מהירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'
דניאלה פרייפלד19/06/2010לא, זה לא בגגל צורת הפין ....
בת כמה היא? כמה זמן אתם מכירים והאם אתה החבר הראשון שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ג'21/06/2010היא בת 17... אנחנו מכירים חודש...
ואני לא החבר הראשון שלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'
דניאלה פרייפלד22/06/2010חלק מקשר וחלק מאד חשוב בה ...לשוחח
האם פנית אליה? מה הרגישה תוך כדי ,האם זה מהר לה,
יכול להיות שאם זה הפעם הראשונה שלה ,הרצון לאפשר חדירה קימת, אך נפשית היא לא היתה מוכנה ולכן גופה דיבר ולא איפשר חדירה = היא התכווצה הנרתיק נסגרה..
מה אתה יודע על הכרותה עם גופה...האם היא פתוחה שתגע בכל מקום עם יד לשון האם היא נגשת לגופך או אתה עושה את הכל....
אולי היה לה נסיון לא מוצלח בעבר ...למרות שזה הפעם הראשונה שלה...
תנסה לדבר איתה
במפגשים הבאים אל תנסה לחדור ,תשקיע יותר זמן בנרתיק להסתכל לחוש לשים אצבע כל זה בעדינות ...במפגש הבא שוב אך עם 2 אצבעות ...
ללא חדירה וזה יאפשר לה (אולי, כי אני שומעת רק ממך וחלקי) לסמוך עליך וגם להירגע
תראה אם זה עוזר אם כן ,בכל זאת רצוי שתחזור לכאן לפני החדירה...
תזכור לאט, להכיר את כל גופה ,תשקיעו זמן על עינוגים הדדים ,ללא חדירה אם אפשר עד גמירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ג'23/06/2010שמתי לב בכמה פעמים שהיינו במיטה שהיא תמיד מנסה קצת לדבר... ואני זורם בשיחה בכיף והיא שמה לב לזה..
אימצתי את התשובה שלך, והייתי איתה כמו שאמרת עם נגיעות עדינות, עם דו שיח ביננו.... היא הרשתה לי לגעת בגוף שלה והחדרתי לה 2 אצבעות עד שהיא ממש הייתה חמה..
תודה רבה על התשובות, ובפעם הבאה שאני אנסה שוב לבצע חדירה אני מקווה שזה עזר מה שהצעת לי..
אם יש לך משהו להוסיף אז בכיף.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ג'23/06/2010וכן, היא נוגעת הרבה בגוף שלי, בפעם האחרונה היא גם הביאה לי קצת ביד וליטפה לי את איבר המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'
דניאלה פרייפלד23/06/2010תהיה קשוב לה לגבי החדירה
וגם שאתם חושבים לנסות גם אז
תשחק עם הפין בפתח הנרתיק בפתח לא לחדור,שיהיה לה מושג...
במפגש הבא כמו עם האצבע תכניס רק את הקצה ותשחק קצת שם תשהה שם
במפגש הבא חצי ואם אפשר הכל
שוב קשוב לה...
תהנו לא למהר יש לך שנים ...
המטרה להינות ולא לשכח אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שוב אני...
ג'07/07/2010טוב אז ככה....
אנחנו ניסינו מס' פעמים לקיים יחסי מין ללא הצלחה, לפני כמה זמן שעשינו סקס יבש עירומים נקרע לה קרום הבתולים, ז"א שהיא כבר לא בתולה....
לאחר מכן חשבתי שיהיה יותר קל לנו עם החדירה, אבל עדין אני לא מצליח לחדור גם אחרי קריעת הקרום. שאני מנסה לחדור ממש כואב לי כי זה לא נכנס, אולי החור שלה קטן מדי? אולי היא עושה משהו שגוי? או אני?
אני שוב אציין שאני חושש שבעבר נשבר לי הפין וכתוצאה מזה הוא גדל עקום, בערך 135 מעלות כלפי מטה. ואולי זאת הסיבה.
.
אשמח לתשובה כי זה ממש לא נעים לי כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)