מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קטנהחסוי19/06/2010
שלום, אני בן 15 וחצי ויש לי חברה כבר משהו כמו יותר מחודשיים... מבחינה רגשית אני ממש אוהב אותה ואני מרגיש שזה לא סתם קשר. אבל מבחינה מינית, אני מרגיש בלשון המעטה לא טוב. לא עשינו יותר מידי כאילו נגעתי לה בחזה מתחת לחזייה ושנינו הורדנו חולצה, עשיתי לה ביד על המכנס משהו כמו 3 פעמים שהיא רצתה ובשאר הפעמים היא פשוט הזיזה לי ת'יד ואמרה בפשטות "לא".
הייתי כבר עם בנות בעבר והיה לי הרבה יותר נוח לדבר איתן בפתיחות על המצב המיני ו"למה אנחנו לא מתקדמים", אבל איתה אני מרגיש ממש נבוך לשאול אותה, כי אני לא רוצה שהיא תיפגע, לעומת הבנות האחרות שהייתי איתן שזה זרם לי בחופשיות ולא התביישתי להגיד להן את זה.
עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד19/06/2010אתה מתאר מצב חדש עבורך, שאכפת לך ממנה, אתה בונה קשר יותר משמעותי ..כתוצאה מכך אתה חושש לפגוע בה,כי אכפת לך...
לך חודשיים נראה ,מרגיש ,הרבה זמן, אך לה אולי,זה לא, ולכן היא (שוב אולי )צריכה יותר זמן לאפשר לעצמה חופשיות מינית..
בת כמה היא? האם אתה החבר הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
חסוי19/06/2010הגיל כאן לא משנה כי היא בחודשיים קטנה ממני, ולגבי האם אני החבר הראשון שלה, אז ניסיתי כמה פעמים לשאול אותה ולא הצלחתי להוציא ממנה תשובה ברורה... התשובות שלה היו שהיא לא יודעת איך להסביר ובשבילה אני הראשון.
תודה מראש על כל העזרה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד21/06/2010אכן הגיל יכול להיות משמעותי ...הרבה בנות בגילה אינן מוכנות נפשית לקשר מיני..
מבלי לפגוע, תשאל אותה מה היא כן רוצה ומוכנה לנסות, וכך אתה מונע מצב ששניכם בלחץ הפתחות כאן יכול לעזור לחברות..שניכם תדעו מה מותר ומה אסור והיא גם תראה שאפשר לסמוך עליך שלא תלחץ או תעשה דברים שלא נעימים לה נכון לעכשיו.
לא לשכח שבין השדיים לפות יש עוד חלקי ועוד הרבה עור שאפשר לענג יש גם גב..(גם לך)..יכול להיות שאתה ממהר מדי..תאפשר לה להתרגל למגע שלך איפה שהיא כן מוכנה מגע יד עניים לשון...לא למהר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
חסוי21/06/2010אוקיי אין בעיה (:
אני מודה לך על העזרה סחטיין על כל מה שאתם עושים פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
חסוי19/06/2010הגיל כאן לא משנה כי היא בחודשיים קטנה ממני, ולגבי האם אני החבר הראשון שלה, אז ניסיתי כמה פעמים לשאול אותה ולא הצלחתי להוציא ממנה תשובה ברורה... התשובות שלה היו שהיא לא יודעת איך להסביר ובשבילה אני הראשון.
תודה מראש על כל העזרה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)