שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רווית
    22/06/2010

אני התחלתי לצאת קבוע עם בחור.. אני בת 15 ואנחו עלנו שלב..
    החלטנו להתחיל להיתקדם שלב.. והוא ניסה קודם להכנסי לי אצבועת.. כבר מספר פעמים מאוד כואב לי,זה כאילו צורב כזה.. כאב חד וחזק.. האזור רטוב והכול אבל ממש כואב לי... וגם כאשר זה ניכנס עמוק ואני לא מרגישה כול כך את הכאבףאני לא חשה שום הנאה...
    למה זה קורה לי?זה לא נורמלי נכון?זה יעבור?

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רווית

דניאלה פרייפלד
    23/06/2010

האם כואב שאת מכניסה אצבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רווית
    27/06/2010

אמ.. לא יודעת לא ניסיתי,אבל ניראלי שכן יכאב לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית

דניאלה פרייפלד
    28/06/2010

בבקשה לנסות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

רווית
    29/06/2010

אבל אני לא יודעת להמה,מסיבה כלשהי זה נישמע לי נורא... זה כמו אוננות.. ואוננות נישמע לי נורא. אני באמת לא יודעת למה אני כול כך נגד זה,אבל אני מאמינה שאם להנות כבר בקטע מיני אז רק עם בן זוג. זה די מגעיל אותי שאני חושבת על זה שאני צריכה להכניס אצבע. זה לא נורמלי
    אבל עם מישהו אחר זה יותר בסדר כי ככה אני לא לבד במהלך זה.. ורואים את התגובות ביחד... יש חלק של שיתוף..
    אבל אני כמעט בטוחה שיכאב לי. ניסיתי להכניס כול מיני טמפונים וכפי שכבר הבתם אני לא מתעסקת עם איבר המין שלי.. לכול מקום שהכנסתי את הטמפון מאוד כבאב לי וזה בערך כמו אצבע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית

דניאלה פרייפלד
    29/06/2010

התאורים שלך ,מביאות אותי לחשוב ,שאת עדין לא מוכנה (בשלה) להתחיל יחסי מין שמובילים לחדירה ...ואת רק בת 15, אין צורך למהר...
    היות ונפשך אינה מוכנה, גופך מתכווצת ואינה מאפשרת כניסה, לכן החדרת אצבע כואבת...
    נגיעות בעצמך ו/עד לאוננות, אולי לא נראים לך ,אך הן בהחלט נורמליות ,כך תכירי יותר טוב מה עושה לך טוב שנוגעים איך לעזור לבן זוג להביא אותך לאורגזמה....
    ככל שתכירי את עצמך/גופך, ותהיהי יותר חופשיה עם הרעיון של להכניס ...כך גם תוכלי בהמשך,אולי ,יותר בקלות לאפשר חדירה בעתיד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושבת

רווית
    30/06/2010

לא יודעת בקשר ללא בשלה.. אני חושבת שאני יכולה לחוות את זה.. אבל לבד זה ניראלי קצת דוחה בינתיים..
    משום מה אני חושבת שכאשר זה ביחד,2 אנשים והם עושים את זה ביחד,ומגלים ביחד דברים זה יותר טוב מאשר לבד.
    אני חושבת שדווקא הביחד הזה עוזר לי. שהוא מקל על המחשבות שלי.
    זה נישמע לי נורא לא בסדר לעשות דברים לעצמך.. זה לא כול כך נורמלי.. ולכן אני מעדיפה שאחרים יעשו לי את מה שאני מפחדת לנסות..

אגב יש לי עוד שאלה..
    פעם שעברה כשאר בן זוגי ירד לי,הוא אמר שהוא הרגיש כאילו פעפוע מאזור החור...
    הוא אמר שזה היה מוזר..ושפעם אחת זה תפס לו את הסנטר.. לא הבנתי כול כך איך זה הגיוני..
    למה זה קורה?את יודעת על מה מדובר?זה חריג?יש במה להיתבייש?יש דרך להפסיק?בבקשה תעזרי לי בבקשה :O

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית

דניאלה פרייפלד
    30/06/2010

שימי לב את אומרת את חושבת ..נכון את חושבת שאת מוכנה ,עם זה אני מסכימה איתך, אך גופך מדבר שפה אחרת ,שפה שאומרת לא עכשיו....היא מתכווצת,כנראה ולא מאפשרת חדירה...
    אני לא רוצה שלא תהני בשניים נכון שניים מאפשרים ריקוד מיני אחר,גיוון מיני אחר..אני רק מציעה לך להמשיך משחקי מין והכרות מינית הדדית ללא חדירה...כולל אצבעות ...יכול להיות שהוא פצע אותך כאשר הכניס את אצבעו..לכן רציתי לברר איתך אם גם כואב לך שאת מכניסה...
    הפיעפוע יכול להיות אוויר
    על תפיסת סנטר לא שמעתי, יכול להיות שהתכווצת כולל רגליך והא הרגיש תפוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה

רווית
    01/07/2010

מזה האוויר הזה? זה מוזר נכון,חריג?
    איך אפשר לעצור את זה?:O זה מאוד מפריע לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית

דניאלה פרייפלד
    01/07/2010

נורמלי לגמרה
    ולא הבנתי מה מפריע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו