עזרה דחוווף-מאוד בלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוווף-מאוד בלחץ
    דני
    24/06/2010

אני וחברה שלי הגענו למצב אינטימי,היא הייתה ללא תחתונים ואחרי הרבה זמן שהיינו ככה (ונהנתי) היא הורידה לי את התחתונים,אני לא בטוח אם היה מגע בין איברי המין, אבל אני חושש שכן..אני יודע שלא גמרתי,אבל אני יודע שיש עיניין של נוזל מקדים...אפשר להיכנס להיריון ממגע כזה? גם אם נוצר לפחות משניה? לאחר בידיוק שניה עצרתי את האקט על מנת להחזיר את התחתון בגלל חשש, ועכשיו התתחלתי לחשוש מאוד..מה אפשר לעשות? והאם יש סיבה להילחץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוווף-מאוד בלחץ

הוספת תגובה

• אם לא שפכת...

24/06/2010

אין סיבה להלחץ.

כל עוד אינכם משתמשים באמצעי מניעה, השמרו ממגע בין איברי המין. יש עוד דרכים רבות לעינוג הדדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממממש ממשש דחוףףף

דני
    24/06/2010

אני לא שפכתי, אבל אני יודע שיש עיניין של נוזל מקדים,שגם ממנו אפשר להיכנס להיריון.. וזה אני חושב שייצא, כי ראיתי סימנים קטנים על התחתון לאחר מכן...האם ליטול פוסטינור? האם בדיקת הריון ביתיית תועיל בשלב כזה? היא התלוננה עכשיו על כאבי בטן.. זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    25/06/2010

בנוזל המקדים יתכן שיש זרע משפיכה קודמת. אבל הסבירות להיכנס להריון אם יש שפיכה הרבה יותר גבוהה, וזה לא קרה אצלכם. להבא לא לקחת סיכונים מיותרים, אם אינכם משתמשים באמצעי מניעה כפי שענה לכם ד"ר חרותי, תמנעו ממגע בין אברי המין. גם לדעתי אין סיבה להילחץ וכאבי הבטן יכולים להיות ממתח סביב העניין הזה. אם בכ"ז אתם בלחץ, אפשר שבוע ימים אחרי שהיה מגע מיני לקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו