זקיפה יתירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיפה יתירה
    יונתן
    27/06/2010

אוקיי אז ככה, בכללי אני כל הזמן - אבל כל הזמן מאונן !! כל יום איזה 3 פעמים .
    לא יכול לעבור יום בלי שאני יאונן אפילו פעם אחת . זה הפך להרגל בלתי נורמאלי !!
    יש לי כל הזמן גירוי מיני ואני מאונן בלי סוף . יוצא שכבר נמאס לי מזה ואין לי חשק ולמרות זה אני מאונן. עכשיו יש לי עוד בעיה שהזין שלי זוקף כל היום בלי גירויי מיני ובלי שאני רוצה לאונן הוא פשוט מזדקף לו בכל מיני זמנים במשך היום. (לא רק בבוקר !) . וזה ממש ממש אבל ממש מביך!
    מה הפיתרון לזה? ואיך אני יכול להפסיק לאונן , כי כבר ניסיתי ולא הצלחתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיפה יתירה

הוספת תגובה

• נקודה חשובה

יונתן
    27/06/2010

דרך אגב אני בן 15 וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן שלום

מירב שרון
    27/06/2010

אם אתה חושב שיש לך בעיה של התמכרות לאוננות, שתדירות האוננות באה על חשבון תפקודים אחרים של החיים כגון חברים, לימודים וכד', אז כדאי שתפנה לייעוץ מקצועי. בישראל ניתן לפנות למכון רם, רונית ארגמן מומחית לנושא של התמכרויות למין. לחילופין יש את "דלת פתוחה" שם מקבלים בני נוער ייעוץ ללא תשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו