מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרום הבתוליםטום30/06/2010
שלום, לפני זמן מה אני וחברה שלי ניסינו לעשות את זה בפעם הראשונה.
כמובן, כאב לה, אז הפסקנו. אנחנו מודעים לכך שרוב הסיכויים הם שהסיבה לכך היא קרום הבתולים שלה ושצריך לקרוע אותו (ולהכאיב לה) על מנת שלא יכאב בהמשך...
לאחרונה ניסיתי גם לקרוא הרבה בנושא כדי להבין יותר טוב.
למרות כל זה, אני עדיין קצת חושש (לעתיד) בזמן האקט כשיכאב לה - להמשיך ולהכאיב לה...
האם באמת זה טבעי כל-כך?
בנוסף, מה חשיבות קרום הבתולים בכלל? לשם מה הוא קיים מלכתחילה, ולמה זה כואב?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/07/2010הפעם הראשונה לא חייבת להיות כואבת, ממש לא! חשוב שיהיה הרבה משחק מוקדם כולל ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, שחברתך תהיה כמה שיותר מגורה. לצורך כך, תיעזרו בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כדי להקל על החדירה. לפני החדירה על מנת להרחיב את קרום הבתולין, אפשר שתחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל היקף הפין. קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. אני ממליצה שתקרא בויקפידיה על קרום הבתולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטום
דניאלה פרייפלד01/07/2010יופי שהפסקת...
בני כמה אתם
ותתאר קצת מה קורה בניכם עד שאתה מנסה לחדור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)