מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברית מילה+שפתיים פנימיות גדולותנוי04/07/2010
שלום, שמי לינה ואני בת 17.
1. עד כה יצא לי לשכב רק עם בחור אחד שהיה נימול, ירדתי לו ולאחר זמן מה נפרדנו.
כעת יש לי חבר נוסף, שאיתו אני מאמינה שאשכב בזמן הקרוב. הבעיה שלי היא שאותו חבר נוכחי בא ממשפחה נוצרית, כלומר אני מתארת לעצמי שהוא לא נימול. אני חושבת שבמהלך האקט ארד לו, והשאלה שלי היא - האם יש הבדל ניכר בין פין נימול לאחד שלא? האם בעקבות זאת יש איזורים בפין שהם רגישים יותר? כיצד נראה פין לא נימול?
2. יש לי בעיה שמאוד מביכה אותי. כשהייתי קטנה נהגתי להסתובב עם יד בתחתונים (כהרגלם של כל הילדים), רק באופן מוקצן - תמיד הייתי "משחקת" באיבר המין ומושכת קלות בשפתיים הפנימיות. כתוצאה מכך הן התארכו מאוד (בייחוד הימנית), וכעת הן בולטות מחוץ לשפתיים הפנימיות. בנוסף קציהן יבש למדי ובעל גוון מעט חום יותר. בנוסף, הדבר מקשה על הבחור למצוא את המקום שאליו צריך להחדיר את הפין, ולעיתים מכאיב לי בעת האקט. זוהי גם הסיבה שלא התרתי לחבר הקודם שלי לרדת לי.
השאלה שלי היא האם זה דבר נפוץ, או שזה ייראה מוזר? מהו האורך ההממוצע של השפתיים הפנימיות (הכוונה מהנקודה בה השפה מתחברת לגוף לקצה השפה. אני יודעת שמדובר בד"כ במילימטרים בודדים, אך בכל זאת ארצה לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינה שלום
מירב שרון05/07/20101. תכתבי בגוגל פין ל נימול ויקיפדיה ותראי תמונות של פין נימול לעומת פין שלא נימול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)