מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשיקותחסויה04/07/2010
שלום אני בת 17 .
יש לי ניסיון מיני עם גברים לא הכי עשיר אבל יש...
עשיתי כל מיי דברים אבל עדיין אני מרגישה שאני לא מנשקת טוב... וזה ממש מפריע לי
הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לשפר את רמת הנישוק שלי , אין לי חבר קבוע , וכשאני מתנשקת זה בדרך כלל סוג של סטוץ אז ככה שאפשר להגיד שאלה ה"אימונים שלי ".
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לדעת לנשק טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון05/07/2010למה את חושבת שאת לא מנשקת מספיק טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי...
חסויה06/07/2010התנשקתי עם מישהו ממש לכמה שניות וזאת הייתה אחת הנשיקות המדהימות למרות שהיא הייתה קצרה , ומאז לא הרגשתי כל כך כיף בנשיקה .
טיפים לנישוק יותר טוב?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חסויה06/07/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך
מירב שרון06/07/2010אותו אחד שנישקת, מה הרגשת כלפיו? מאוד יתכן שזה קשור גם במי נישקת ולא באיך נישקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסויה08/07/2010שלום , קודם כל תודה על התשובות וההתעניינות .
מי שנישקתי הייתה לי אליו משיכה ותו לא , לא היה לנו קרש ולא שום דבר כזה .
נ.ב
אני חושבת שהוא פשוט נישק מעולה וזאת הייתה אחת הנשיקות הטובות, ולא אני הייתי אחראית לנשיקה הטובה...
אז הייתי רוצה ללמוד לנשק בצורה כזאת טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/07/2010את מכירה את הביטוי באנגלית "practice makes perfect"? אני בטוחה שככל שתתרגלי נשיקות, מכל הסוגים כך גם תראי שיהיה שיפור בביצוע, רצוי שזה יהיה עם מישהו שכן יש לך רגשות כלפיו, יש לזה אפקט הרבה יותר חזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה09/07/2010תודה על התשובות והסבלנות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :)
מירב שרון09/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)