הבדל גדול בין גודל השדיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל גדול בין גודל השדיים
    נוי
    04/07/2010

יש לי הפרש מאוד ניכר בגודל של השדיים. השד הימני שלי גדול בהרבה מהשמאלי, וזה משהו שרואים כאשר אני עומדת. פעם צילמתי את עצמי כשאני שוכבת בשביל לבדוק עד כמה זה ברור ושמתי לב שזה משהו שרואים מאוד כשאני שוכבת, ממש הפרש של שמיים וארץ.
    נושא זה מדכא אותי מאוד וגורם לי לחשש לקיים יחסי מין (זו הסיבה העיקרית שאני עדיין בתולה)

אני בת 17. האם קיים עוד סיכוי שהשד השמאלי שלי יצמצם את הפער? האם זהו סיכוי גדול? ואם לא, האם יש לי אופציות נוספות מלבד ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל גדול בין גודל השדיים

הוספת תגובה

• לנוי שלום

מירב שרון
    05/07/2010

זה טבעי שיש פער בגודל של השדיים. לאורך קו הגוף יכולים להיות פערים בגודל למשל של הנחיריים, אצל בנים פער בגודל האשכים ואצל בנות פער בגודל השדיים. ציינת שזה מפריע לך ומשפיע על הדימוי העצמי הגופני שלך. נשים באופן כללים נוטות להיות יתר על מידה מודעות לגוף שלהן לטוב ולרע. אף אחת לא מושלמת, אין חיה כזאת. וגם מי שנראית לך הכי מושלמת, לא תהיה מרוצה לגמרי מאיך שהיא נראית. רצוי להגיע למצב שאת שלמה עם מה שיש לך,אם תהיי שלמה עם עצמך תשדרי את זה לבן הזוג שלך ותאמיני לי שזה לא יפריע לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו