כנסוו בבקש/ה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנסוו בבקש/ה דחוף
    חסויי
    06/11/2007

אני בן 13 ויש לי 7 ס''מ זה קטן והוא משפיך בלי הפסקה בלי שאני נוגע בוא ביכלל מה עושים הם הבעיות האלו וכולם יורדים אלי כי לכל החברים שלי יש 15 ס''מ ו16 ואני יכול לעשות מה אני יכול להגיד להם שירדו אלי יש להם שירים וזה נגיד {אני אומר סתם שם } נוי גדול יש לו קטן למי יש בצים כאלה וזין קטן לנוי הקטן זה השיר וזה מעליב אותי

בבקשה תהנו לי בדחיפות תהנו לי על הכל בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנסוו בבקש/ה דחוף

הוספת תגובה

• המשך

חסויי
    06/11/2007

ואני ללבשתי כבר קונדום אבל לא שכבתי עדין רק דברים כיאלו אתם יודעים זה ביגלל זה אני משפיך הרבה פעמים בלי לגעת בזין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד אני שוכח

חסויי
    06/11/2007

ואיןלי הרבה שערות רק בזמן האחרון חודש התחיל ליגדול לי השערת בבקשה תהנו לי בדחיפות ותמיד מגרד לי בשק בצדדים ואמרו לי זה ביגלל שגודל לי שערות זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הקטן גדול יהיה

תום*
    06/11/2007

תראה ביטחון עצמי ואל תתרגש וזה יעבור להם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויי שלום

מירב שרון
    07/11/2007

לגבי הגודל, חוקרי בית החולים "יוניון" שבהונג קונג, מצאו כי גודל הפין הממוצע, כשאינו בזיקפה, עומד על 8.46 ס"מ. בראש מצעד גודל האיבר הזכרי עומדים האיטלקים עם גודל ממוצע של 9 ס"מ. הישראלים מדשדשים בטבלה עם גודל ממוצע של 8.3 ס"מ.

אתה רק בן 13 ושלך כבר כמעט בגודל של הפין הממוצע בישראל, ויש לך עוד כמה שנים של צמיחה אז בינתיים, תרגיע! ותשתמש בהומור כדי "להחזיר" כנגד ההערות של החברים שלך, זה תמיד עוזר.
    אני לגמרי מבינה שקשה לך עם ההערות המעליבות, זה באמת נושא מאוד רגיש, אצל כל גבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו