מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףף בבקשההנ06/07/2010
אני וחבר שלי עשינו כל מיניי דברים... באיזה שלב הקצה של האיבר שלו היה ממש בפתח של האיבר שלי והוא ניסה להחדיר אבל זה נורא כאב לי אז זה לא נכנס(אני בתולה).. הוא היה בלי קונדום ואני 4 ימים אחרי סיום המחזור...
יש סיכוי שאני אכנס להריון? אני ממש מפחדת עוברים לי תסריטים בראש
פליז תענו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
דניאלה פרייפלד06/07/2010לפי התאור שלך לא נשמע שיש לך ממה לחשוש
בבקשה לנסות ולהירגע ,כי לחץ משפיע על קבלת הוסת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד שאלה
נ06/07/2010באותו לילה זאת הייתה הפעם הראשונה שהוא הכניס לי אצבע לבפנים... אף פעם לא הכנסתי לשם כלום.. לא טמפונים לא חפצים לא כלום... כי פחדתי כי כאב לי... כשהוא הכניס אז בהתחלה כאב קצת ואז בכלל לא ובסוף הלילה אני הצלחתי להכניס לעצמי 3 אצבעות.... עברו 3 ימים וניסיתי להכניס לעצמי לבד בבית במקלחת ולא הלך לי.. כאב לי...
זה נורמאלי? למה אז לא כאב ועכשיו שוב כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
דניאלה פרייפלד06/07/2010כל הכבוד שאת מתחילה להתחיל להכיר את עצמך....
את מתארת מצב מאד נפוץ..את פוחדת לכן נפשך וגופך מתוחים אזי...יש קושי להחדיר כוול אצבעות
שראית שלא כל כך כואב כפי שציפית ואולי אף נהנת ,נרגעת ואז הכנסת 3 אצבעות ..עבר זמן שוב את קצת חוששת לא באותה האווירה אז שוב את מתוחה..כיווץ...
תתחילי שוב עם עצמך רק עם אצבע אחת רק שאת במצב רוח טוב..תדמיני שאת עם..או במקום שטוב לך תכנסי למוזה עם עצמך תתחלי, אם את יכולה להרגיש את עצמך בחלקי גופך ואז לאט לרדת לפות ואז לאט לגשת לפתח ואז רק לחוש את הפתח ואז להתחיל להכניס.
להינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה~~~
נ07/07/2010זה נכון שאם לאט לאט מרחיבים את הפתח ומותחים את הקרום הוא נהפך לגמיש ואז כשיש חדירה הוא לא נקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ
דניאלה פרייפלד08/07/2010היום יודעים שזה קרום שלא ממש נקרע אלא לרוב חתיכת קרום אלסטית שמתרחבת אם האצבע+
זה לא שאת מרחיבה את הפתח גם הפתח גמיש את עוזרת לגמישות ....שאת נוגעת בעצמך עם אצבע ולאחר מכן 2 ....הפתח והנרתיק יחסית חוזרים לקודמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)