מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסיפור שלימשי06/07/2010
אני רואה שיש כאן בעיקר שאלות , אבל אני רוצה לספר את הסיפור האישי שלי ולשאול שאלה או 2 בסופו .
היום אני בת 16 . בגיל 12 התחלתי קשר זוגי ( איזה קשר זוגי ואיך לעזאזל הוא נראה יכול להיות בגיל 12 ??? ) עם ילד בגילי שאהבתי כמו מטורפת . אני חייבת לציין שהיתה לי ילדות מקסימה. אמא שלי התאלמנה כשהייתי בת 8 חודשים אך לא נכנעה והוציאה תואר ופינקה אותי ותמיד היתה שם בשבילי וגידלה אותי לבד . אחרי שהקשר הזה נמשך עם מעידות לא מעטות חצי שנה הוא קצת לחץ עליי והחלטנו לשכב .. כמובן שגם אני וגם הוא היינו בתולים וחסרי כל ידע במין . כמובן השתמשנו בקונדום למרות שלא הלך לנו בכלל וכאב לי נורא ולא ידענו מה לעשות והיינו קפואים וזה היה מחזה מחריד . החלטנו לסגת קצת מהחדירה והמשכנו אקטים מיניים בלי חדירה . ( יפה שלא נכנענו אחרי האכזבה המרה שנחלנו בפעם הראשונה ) והקשר שלנו רק הלך והתחזק ואחרי מספר חודשים שכבנו והכאב היה מופחת בהרבה , אני מאמינה כי ידענו מה לעשות וכי הרגשתי הרבה יותר בטוחה לידו . היום אני בת 16 , אנחנו יחד 4 שנים , פעילים מינית , טובים האחד לשניה ונהנים מזה . הוא בן הזוג הכי תומך הכי אוהב והכי טוב שמישהי יכולה לדמיין לעצמה , ואני חושבת שהיה לי מזל ענק , עננננננק , שלמרות שזה היה דיי מלחץ מסופו של דבר זה אחד הדברים שקירבו בינינו ועשו אותנו כל כך מיוחדים וכל כך אוהבים . יש לי 2 חברות שבאותו הגיל שכבו מלחץ שהופעל עליהן ונוצלו במלוא מובן המילה למטרת מין חד פעמי , אז כמובן שזה היה מפחיד אבל היום זה נשמע לי ממש טראומתי כשאני רואה ילדים בני 12 וכמה הם לא מפותחים גופנית וריגשית . היה לי מזל ענק . ואין מאושרת ממני . לאחרונה הפסקנו להשתמש בקונדומים ואנחנו שוכבים בלי , רק ב"ימים הבטוחים" וגם אז הוא תמיד תמיד גומר בחוץ . אני לא רוצה לקחת גלולות , האם זה מסוכן להמשיך ככה ? אני חייבת לציין שכשיש חשש אמיתי שקצת זרע השתחרר בפנים אני לוקחת פוסטינור . ונכון שהיה לי מזל ? ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
משי06/07/2010שכחתי לשאול מתי כדאי לי ללכת לראשונה לגניקולוג לבדיקה שגרתית אם אני ממש לא רוצה שאיזשהי/ו מבוגר יחטט לי שם למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשי
דניאלה פרייפלד06/07/2010ספורך ממש מיוחדת ,ואכן את נשמעת מאושרת בחלקך!!!וכן היה לך מזל!!!
אבל ...!אתם משחקים באש !!!
לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה..אין ימים בטוחים במיוחד למתבגרות!!!!
פוסטינור אינו סוכריה (שלא לדבר על המחיר) את מכניסה כל פעם כמות עדירה של הורמונים לגופך!!!
בנוסף היו אי אילו "תקלות" וזה לא עזר להריון הלא רצוי...
אז בבקשה בכדי לשמור על המזל צריך להמשיך ולעבוד ולשמור אותו ,תלכי להיבדק ותשבי לשמע ממנה/ו לגבי כל האפשרויות שיש לכולם יתרונות וחסרונות משלהן תנסו למצא משהו שתתאים לך...
נכון לא נעים,במיוחד בפעם הראשונה, אך כבחורה ויותר מאוחר כאישה, בכדי לשמור על המזל +בריאותך ...תצתרכי להיבדק מדי שנה ולכן זה הזמן להתחיל....כדי לשמור על מזלכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)