איבר מין קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין קטן
    יוסי
    06/07/2010

שלום אני עוד מעט בן 15 וזין שלי ממש קטן 12 ס''מ אולי פחות רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל אותו
    ועוד משהו רציתי לדעת אם יש לי ויאגרה מקורית בבית זה יעזור לזין שלי לגדול ואם כדי לי לקחת אותו לפני שאני עושה סקס כי אני גומר מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין קטן

הוספת תגובה

• ליוסי שלום

מירב שרון
    06/07/2010

אתה עסוק באורך של הפין שלך, אתה לא לבד בעיסוק הזה, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום. האורך של הפין שלך מספיק כדי לספק בחורה. לידיעתך, אין שום קשר בין אורך הפין ליכולת שלך לענג אשה. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה לא מהחדירה אלא מגירוי חיצוני בדגדגן ולכן האורך לא רלבנטי. חוץ מזה אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21. לגבי שימוש בויאגרה כדי לעכב שפיכה, אין שום סיבה שבעולם שנער בגילך יצטרך לקחת ויאגרה, אתה יכול ללמוד לעכב את השפיכה בעזרת תרגילי התחל-הפסק תחפש את זה בגוגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל איך אני יכול לעזור לו לגדול

יוסי
    07/07/2010

שמעי שיש תרגילים שאפשר לעשות וכדי לדעת צריך לשלם וחשבתי אולי תוכלו לעזור לי פה ולהגיד לי איך ואילו תרגילים עושים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו