מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות...שניר06/07/2010
שלום!
אני בן 17 וחצי, יש לי חברה ואנחנו מקיימים יחסי מין מלאים כבר שנה בערך.
אנחנו עושים את זה 2-3 פעמים בשבוע ונורא נהנים. היא הראשונה שלי ואני הראשון שלה.
עד היום שכבנו רק עם קונדום, ובנוסף לכך היא עם גלולות. עשינו בדיקות לפני כמה חודשים וברוך השם שנינו בריאים מבחינה מינית.
עכשיו הבעיה היא שקצת נמאס לי כל הזמן לשכב איתה עם קונדום.. שבוע שעבר כששכבנו יצא פעם אחת שהיתי בלי קונדום ואז באמצע הסקס שמתי כי היא הכריחה אותי חח..
ההרגשה שלי בלי קונדום היתה הרבה יותר מרגשת ומהנה מאשר עם קונדום, בנוסף לעובדה שבאופן כללי אני נורא נמשך אליה :)
השאלה היא אם לנוכח המצב שתיארתי, יש בעיה שנשכב בלי קונדום?
כבר דיברתי איתה על זה והיא אמרה לי שצריך לבדוק את זה ורק אז נחליט..
בגלל זה אני פונה אליכם :) אני אשמח לתשובה בנושא הזה.
שאלה נוספת.. שאני די מתבייש לשאול אותה.. אני וחברה שלי נורא אוהבים לגרות את פי הטבעת :) אני דוחף לה אצבעות וגם היא לי.. זה נותן לשנינו המון ריגוש והנאה בסקס.. אנחנו משתמשים כמובן עם שמן תינוקות :)
רציתי לדעת אם זה בסדר? זה נורמלי? או שאנחנו נחשבים לשני סוטי מין?
עוד שאלה.. בנוסף לכל אנחנו גם עושים מין אוראלי (אני יורד לה והיא לי) וכמו שבטח הבנתם אנחנו נורא נהנים מהסקס. השאלה היא אם משהו לא בסדר בדרך שאנחנו עושים את זה? אנחנו צריכים לעשות עוד צעדים בכדי לשמור על מין בטוח ומהנה יותר? יש משהו שלא בסדר?
סליחה על השאלות המטופשות פשוט זה כל כך טוב שאני מפחד לאבד את זה :)
בתודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן שלום
מירב שרון06/07/2010אם היא משתמשת בגלולות ומקפידה לקחת אותם יום יום בלי פספוסים, אין סיבה לחשוש, אין צורך בקונדום. לגבי השאלה השנייה, אזור פי הטבעת הוא אזור רגיש לגירוי מיני ולכן מגע בו יכול לענג. יש כאלה שנמנעים מזה כי אינם מרגישים בנוח אבל במצב ששניכם מגורים מזה אז סבבה, זה לגמרי טבעי ונורמלי, תיהנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)