שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימי
    07/07/2010

שלום אני בן 18 יש לי חברה אנחנו עושים סקס 2-3 פעמים בשבוע לאחרונה התחלנו לעשות את זה בלי אמצעי מניעה נורא פחדתי ותאמת שהיא גם נילחצה אז חזרנו לקונדומיםם ושאנחנו עושים את זה אם קונדום איבר המין של פשוט מתייבש והיא אפשר לעשות סקס האם זה פסיכולוגי אצלה שאני שם קונדום והיא מתיבשת? למה אם אני בלי קונדום הכל כרגיל מה עושים?.........עוד שאלה היא
    אמרה לי שהיא רוצה להתחיל לקחת גלולות והרופא אמר לה שאם יש לה נטייה להשמין אז עדיף שלא ואם רוצים להפסיק לקחת גלולת באמצע אפשרי או שלא?......ועוד שאלה קטנה אם אני עושה את זה בלי קונדום יש לפעמים טיפות שיוצאות בלי להרגיש האם הבחורה יכולה להקלט מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אנונימי

דניאלה פרייפלד
    07/07/2010

הענין של התיבשות, רטיבות כנראה פסכולוגי....האם אתם שמים את זה כחלק מהשחק המקדים...או עוצרים שמים ואז נגשים לחדירה....
    הטיפות, נורמלי לחלוטין ,מקדים ומכין את הדרך לפליטה,
    ויש בה כמות קטנה של זרעונים ולכן צריך להזהר!
    לגבי גלולות יש כל כך הרבה בשוק ויש גם אמצעים אחרים שהיא צריכה לנסות יחד עם הרופא להתאים סוג,או משהו אחר,שיתאים לה..נכון יש אפשרות להשמנה אך זה לא מחייב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה פרייפלד

אנונימי
    07/07/2010

אנחנו עוצרים שמים ואז מבצעים חדירה אנחנו לו משתמשים אם כמשחק מקדים .........ואם תוכלי לענות לי על שאלת הגלולות אם התחילה לקחת גלולות היא יכולה להפסיק אחרי שהיא קיבלה ווסת או שאסור חייב לקחת גלולות כל החיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה זה נוראה חשוב לי

אנונימי
    07/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

דניאלה פרייפלד
    08/07/2010

לא היא לא חייבת לקחת גלולות כל חייה ואכן ניתן להפסיקן אך לא להתחיל "לשחק" לקחת להתחיל ..ורצוי לדבר עם הרופא שהיא חושבת להפסיק...
    בבקשה להבהיר, אין לכם בכלל משחק מקדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה פליידר

אנונימי
    08/07/2010

יש משחק מקדים (בלי קונדום)היא נהיית רטובה אבל ברגע שאני שם את הקונדום היא מתייבשת מה אני עושה? ...........אמרו לי שאם מפסיקים לקחת גלולות זה עושה בעיות אם ההורמונים זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקון *דניאלה פרייפלד

אנונימי
    08/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    09/07/2010

אם חברתך מתייבשת, מאוד יכול לעזור לה/לכם אם תשתמשו בחומר סיכה על בסיס מים כגון ky או love gel. למרוח שכבה נדיבה בפתח הנרתיק ועל הפין לפני החדירה. כל זה כמובן אחרי שהקדשתם המון זמן ואנרגיה למשחק המוקדם. ניתן לרכוש את הג'ל בכל בית מרקחת ניו-פארם/סופר-פארם ליד המדפים של הקונדומים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו