כניסה להריון לא בביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון לא בביוץ
    יובל ט
    07/07/2010

שלום
    קיימתי עם חבר שלי יחסי מין יום לאחר מחזור ..זאת היתה הפעם הראשונה שלנו.אנחנו לא ממש בטוחים אבל הוא חושב שהוא גמר לי באיבר המין . מאחר וקימתי סקס יום אחרי מחזור ולא השתמשנו באמצעי מניע יש סיכויים שאני נכנסתי להריון או שאני יכולה להיכנס להריון רק בזמן ביוץ ומתי מתקיים הביוץ ???
    תודה רבה ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון לא בביוץ

הוספת תגובה

• שלום

אנונימי
    07/07/2010

אני חושב זה אחרי המחזור שבוע זה ימי ביוץ ניראה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    09/07/2010

אי אפשר להסתמך על "שיטת הימים הבטוחים" כאל אמצעי מניעה בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    09/07/2010

האם קיימתם יחסי מין יום לאחר שהתחיל המחזור או יום לאחר שהסתיים המחזור? אם התחלתם לקיים יחסי מין יום אחרי שהתחיל המחזור ואת עדיין היית במחזור אז אין לך ממה לחשוש כי לא ניתן להרות בזמן הוסת. אם קיימתם יחסי מין יום אחרי שהסתיים המחזור, אז זה סיפור אחר, ואז יש מצב לפוסטינור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו