טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קיימתי עם חבר שלי יחסי מין יום לאחר מחזור ..זאת היתה הפעם הראשונה שלנו.אנחנו לא ממש בטוחים אבל הוא חושב שהוא גמר לי באיבר המין . מאחר וקימתי סקס יום אחרי מחזור ולא השתמשנו באמצעי מניע יש סיכויים שאני נכנסתי להריון או שאני יכולה להיכנס להריון רק בזמן ביוץ ומתי מתקיים הביוץ ??? תודה רבה ליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם קיימתם יחסי מין יום לאחר שהתחיל המחזור או יום לאחר שהסתיים המחזור? אם התחלתם לקיים יחסי מין יום אחרי שהתחיל המחזור ואת עדיין היית במחזור אז אין לך ממה לחשוש כי לא ניתן להרות בזמן הוסת. אם קיימתם יחסי מין יום אחרי שהסתיים המחזור, אז זה סיפור אחר, ואז יש מצב לפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד