מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאלמוני08/07/2010
אני בן 17 ולעיתים מאוד נדירות יש לי זקפת בוקר.
יש לי שלפוחית די גמישה (כלומר אני הולך לשירותים רק פעמיים-שלוש ביום)
שמעתי שזקפת בוקר קשורה בהצטברות שתן במהלך הלילה, אשר גורמת לזקפה כדי לעצור הרטבה בזמן השינה.
האם זה נכון, והאם זה יכול להסביר את העובדה שאין לי זקפות בוקר?
ואם זה לא קשור, האם זה מעיד על בעיה אחרת כלשהי כמו אימפוטנציה? (אני כן מסוגל לאונן ולהגיע לזיקפה בגירוי מחשבתי או פיסי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפנה את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון09/07/2010על פניו אם אתה מגיע לזקפה באוננות ו/או על ידי גירוי פיזי/מחשבתי לא נראה לי שיש לך ממה לדאוג ובכ"ז אפנה את שאלתך גם לד"ר חרותי לחוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין זקפת בוקר לבין השתן
09/07/2010היא יכולה להופיע גם בנוכחות שלפוחית ריקה לחלוטין. זה רפלקס אשר מופיע מספר פעמים במהלך השינה וביקיצה טבעית אפשר לתפוס את הזקפה "על חם".
אין לך אימפוטנציה, שכן אתה מתאר זקפה מצויינת באוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהי הסיבה?
אלמוני09/07/2010אם כך, מהי הסיבה לזה שאין לי זקפת בוקר? האם זה אמור להטריד אותי? האם זה יכול להיות סימן לבעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)