שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אלמוני
    08/07/2010

אני בן 17 ולעיתים מאוד נדירות יש לי זקפת בוקר.
    יש לי שלפוחית די גמישה (כלומר אני הולך לשירותים רק פעמיים-שלוש ביום)
    שמעתי שזקפת בוקר קשורה בהצטברות שתן במהלך הלילה, אשר גורמת לזקפה כדי לעצור הרטבה בזמן השינה.
    האם זה נכון, והאם זה יכול להסביר את העובדה שאין לי זקפות בוקר?
    ואם זה לא קשור, האם זה מעיד על בעיה אחרת כלשהי כמו אימפוטנציה? (אני כן מסוגל לאונן ולהגיע לזיקפה בגירוי מחשבתי או פיסי)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אפנה את שאלתך לד"ר חרותי

מירב שרון
    09/07/2010

על פניו אם אתה מגיע לזקפה באוננות ו/או על ידי גירוי פיזי/מחשבתי לא נראה לי שיש לך ממה לדאוג ובכ"ז אפנה את שאלתך גם לד"ר חרותי לחוו"ד רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קשר בין זקפת בוקר לבין השתן

09/07/2010

היא יכולה להופיע גם בנוכחות שלפוחית ריקה לחלוטין. זה רפלקס אשר מופיע מספר פעמים במהלך השינה וביקיצה טבעית אפשר לתפוס את הזקפה "על חם".

אין לך אימפוטנציה, שכן אתה מתאר זקפה מצויינת באוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מהי הסיבה?

אלמוני
    09/07/2010

אם כך, מהי הסיבה לזה שאין לי זקפת בוקר? האם זה אמור להטריד אותי? האם זה יכול להיות סימן לבעיה אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו