מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלמוני08/07/2010
שלום,
אני בן 18 ורציתי לשאול אם העובדה שהתחלתי לאונן בכיתה ג' היא בעיה. (התדירות באותו זמן הייתה מאוד נמוכה אוננתי אולי פעם בחודש) האם זה היווה גורם מפריע להתפתחות המינית שלי? האם זה יכול לגרום לאימפוטנציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
דניאלה פרייפלד09/07/2010לא ולא ..היום רואים שתינוקות,ברחם, משחקים עם עצמם...
לא זאת לא סיבה לאימפוטנציה...
יש סיבה לשאלות....משהו אחר מטריד אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלמוני09/07/2010שמעתי שלאחר גמירה, כאשר הולכים לשירותים השתן יוצא בזרם חזק. אצלי הוא יוצא חלש יותר מהרגיל ולא חזק יותר. האם זה מעיד על משהו? דלקת?
תודה רבה על נכונותכם לעזור ולענות לאנשים על השאלות. זה באמת לא מובן מאליו שתעשו זאת ועוד בהתנדבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
אלמוני09/07/2010כן האמת שנלחצתי מכל מיני דברים. חשבתי שהעקמת שיש לי נבעה אולי מזה שאוננתי בגיל צעיר וזה השפיע על זוית הגדילה שלי. אבל הבנתי שזה לא קשור ושזה משהו מולד. נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמוני09/07/2010ושהעקמת היא סימן מקדים לאימפוטנציה חח.. סורי לא שמתי לב שלא סיימתי את ההודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אין קשר.
מירב שרון10/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט אין קשר
מירב שרון10/07/2010בין אוננות לעקמת, זה מולד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע לי על קשר
מירב שרון10/07/2010לא נראה לי שזה מחייב שיהיה זרם חזק לאחר גמירה, אין סיבה לחשש מצידך לגבי דלקת בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונים על שאלות חברי הפורום בשמחה :)
מירב שרון10/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)