חייב תשובה ממומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב תשובה ממומחים
    יוני
    06/11/2007

שלום , אני כבר בן 18 ואני מרגיש שאני נמשך גם לגברים..
    רציתי לדעת אם זה עדיין בתהליך התגבשות הזהות המיני או שזה נגמר ושאני דו מיני???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב תשובה ממומחים

הוספת תגובה

• ממ

חסוי
    07/11/2007

אני לא מומחית אבל הרי בגיל ההתבגרות מבולבלים בכל הנושא של מין והכל ומתענינים במין השני. גיל 18 זה עדיין חלק מזה. וזה גם לא חשוב ממש איזה גיל אתה יש מצב שאתה יותר מבוגר ואתה חושב שאתה נמשך לגברים אבל זה ישתנה. הכל יכול להשתנות.
    גם לפעמים זה מתוך התענינות ועד שלא ממש עושים משהו (למשל אתה עם גברים אחרים) חשים משיכה ואפילו הרגשה שאתה מעדיף אותם על גבי בנות.
    מקסימום תנסה משהו, עם איזה בן או משהו תראה איך אתה מרגיש אז.
    ואם אתה עדיין נמשך לבנים (ובנות) סבבה תיהיה בי. מה רע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן שלום

מירב שרון
    07/11/2007

גיל 18 זה עדיין גיל ההתבגרות, ואתה עדיין בעיצומו של גיבוש הזהות המינית. אם יש לך דאגות סביב זה, אתה יכול לפנות לייעוץ מיני על מנת לקבל עזרה בגיבוש הזהות המינית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו