שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אלמוני
    08/07/2010

שלום אני וחברה שלי מנסים כבר כמה זמן לקיים יחסי מין וזה לא הולך, מכוון שזה מאוד כואב לה החדירה.. בפעם האחרונה שניסנו אתמול הצלחתי להחדיר לה כמעט 5 ס"מ לא יותר וזהו כי זה מאוד כאב לה, אולם התחיל לרדת לה דם והוא לא מפסיק כבר מאתמול בערב לא הרבה אבל יורד, ויש לציין שאני דחפתי אצבעות יותר עמוק מאשר העומק שחדר הפין אבל הפין הרבה יותר עבה מהאצבעות שדחפתי, כמו כן הסתיים לה המחזור ביום רביעי, והיא התחילה לקחת גלולות ואתמול היה הפעם החמישית שהיא לקחה גלולות ואני יודע שיש תופעות לוואי בחודשים הראשונים של הגלולות שיש דימום בלי קשר למחזור, מאוד חשוב לי להבין מה מקור הדימום האם זה מהתופעות לוואי של הגלולות, או שקרום הבתולין אולי נקרע לא לגמרי או כדומה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לאלמוני שלום

מירב שרון
    09/07/2010

קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב ונמחק לגמרי רק אחרי לידה ראשונה. מה שאתה מתאר זה כנראה שיש דימום עקב ההתרחבות של הקרום והתהליך הזה אצל חברתך מאוד כואב, זה לא צריך לכאוב אם זה נעשה באופן הדרגתי, על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין. כדאי מאוד להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כדי להקל על החדירה, למרוח שכבה נדיבה בפתח הנרתיק וגם על הפין. מאחר וכבר ניסיתם כמה פעמים וזה כ"כ כאב אני ממליצה גם לבקש מרשם מרופא משפחה של מאלחש esrcain 5 % ושחברתך תמרח בפתח הנרתיק 20 דקות לפני החדירה, זה יטשטש את העצבים באזור על מנת שלא יכאב. אחרי שמרחתם מאלחש כדאי במשך 20 דקות להקדיש הרבה אנרגיות למשקח מוקדם, ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית - מין אוראלי אפשר לפני שמורחים את המאלחש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אלמוני
    09/07/2010

אנחנו עושים לפני שאנחנו מנסים הרבה זמן משחק מקדם אני יורד לה המון זמן לפחות חצי שעה, והמקום נהיה ממש רטוב, וגם שמים חומר סיכה מסוג של durex play cherry סמיך מאוד... וכמה שזה רטוב ועם חומר סיכה שאני דוחף אצבע אחד זה מאוד קל אני לפעמים גם מצליח 2 אבל 2 זה כבר מאוד כואב ונהיה צר במקום, ואנחנו כבר די מיואשים ניסנו הכל.. הפתרון הוא מה שאמרת התרופה הזאת? או שיש עוד משהו כי ג'ל סיכה אנחנו שמים הרבה וגם שמים דגש מאוד על המשחק המקדים וזה לא עוזר... (המקום מאוד צר).

תודה מראש על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אלמוני
    09/07/2010

מרוב הנסיונות ניסנו הרבה פעמים..(מעל 6) האזור שורף לה מאוד וכואב אז אני אשמח שתתני לי פתרון ועם זה רק התרופה אז אני אשמח אם זה יעזור..

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו אחרון

אלמוני
    09/07/2010

סליחה על החפירה, אבל בעצם קראתי עכשיו והבנתי שהתרופה הזאת מרדימה את המקום, סקס לא אמור להיות משהו כלכך כואב, אחרי הפעם הראשונה שהיא תשים את התרופה להרדמה מקומית ותהיה חדירה מלאה. בפעם השניה זה כבר לא יכאב החדירה או שהתרופה הזאת תצטרך להיות על בסיס קבוע בכל סקס...
    חשבתי גם על בעיה פסיכולוגית לדוגמא שהיא נהיית לחוצה ואז יש התכווצות שרירים , אבל כאשר אני דוחף 2 אצבעות עוד לפני החדירה גם זה קשה ואני לא מרגיש שהמקום מתכווץ או משהו כזה אז אני שללתי את האפשרות מכוון שכואב לה בלי קשר או שאני אולי טועה וזאת כן יכולה להיות אפשרות ואם כן מה עושים?
    נ.ב (אם זה משנה שתינו בני 18, והפות שלה מאוד קטנה אולי גם בגלל זה מאוד כואב, והאיבר מין שלי גדול יחסית 19-18 ס"מ והוא די עבה.. בערך 3 אצבעות קצת יותר, וכיום אני בקושי מצליח להחדיר לה 2 אצבעות)

אני אשמח אם תעני לי לכל התשובות במהרה כי אנחנו כבר ממש מיואשים.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות גם לשאלה הזו

מירב שרון
    09/07/2010

עכשיו שאתה מציין ששורף לה בפתח הנרתיק, אולי יש מקום גם שהיא תגיע לרופא/ת נשים על מנת לשלול דלקת/פטריה וגינלית לפני שאתם מנסים שוב אחרי שגם יישמתם את כל שאר ההמלצות. מה שחשוב זה שלא תנסו לעשות חדירה, לפני שהיא לגמרי מוכנה, הגוף שלה חווה טראומה כמה וכמה פעמים בניסיונות של חדירה, ועכשיו מאוד יתכן שהיא מכווצת באופן לא מודע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    09/07/2010

עוד משהו ששכחתי להוסיף, מאוד יעזור לפני שתנסו שוב, ובינתיים תחזרו רק לouter-sex (כל מה שקשור בסקס שאינו כולל חדירה) ובינתיים שחברתך תהיה מלכתחילה מחוברת לגוף שלה ולמיניות שבה - כמה שאלות - האם חברתך יודעת לענג את עצמה באמצעות אוננות? האם אי פעם הסתכלה על איבר המין שלה? האם היא החדירה אצבע של עצמה לנרתיק? האם חברתך משתמשת בטמפונים? הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך שאותו ניתן לרכוש בצומת ספרים יכול מאוד לעזור לה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה, יש בו הרבה תרגילים שהיא יכולה לעשות עם עצמה כדי שזה יקרה.
    לגבי המאלחש, זה יכול מאוד לעזור, עוד לפני הג'ל למרוח 20 דקות בפתח הנרתיק. המאלחש יכול לעזור לכם ב"חבלי הלידה" של תחילת הקריירה המינית של חברתך. זה לא אומר שתצטרכו להשתמש בזה תמיד, רק בתחילת דרככם על מנת להקל על תחילת הדרך.
    שאלת אם יתכן שהיא מתכווצת באופן שמונע את החדירה, יתכן, כי היא חוותה כאבים בחדירה ואולי
    עכשיו היא מכווצת באופן לא מודע, לא בכוונה, מפאת חשש לחוות כאב מחדש. לכן אני מציעה לנסות לחזור אחורנית ולנסות "לתקן".
    לגבי גודל הפין שלך והאם זה מה שמקל או מקשה, גם תינוק יכול לצאת משם ויצא משם יום אחד אז זאת לא הבעיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ושאלה

אלמוני
    09/07/2010

היא דחפה לעצמה אצבע לנרתיק רק בזמן האחרון אחרי הרבה שכנועים שלי, וגם הסתכלה על איבר המין שלה, לגבי אוננות רק בזמן האחרון היא התחילה(בגיל 18) אחרי שהיא אף פעם לא עשתה לעצמה, והיא מתחילה לדעת איך לענג את עצמה אבל תהליך זה עוד "בחיתולים", ולא היא לא משתמשת בטמפונים.

ושהתכוונת לחזור אחרונית ולתקן את המצב, לא הבנתי כלכך למה התכוונת אני אשמח אם תסבירי לי...
    עוד משהו ששכחתי לציין שכואב לה עוד לפני החדירה עצמה למשל אם אני פותח עם היד את אזור החור ומותח אותו גם מתחיל לכאוב לה עוד לא לפני החדירה, אבל אם אני רק מחדיר אצבע אחד אז בכלל לא כואב וזה אפילו כיף לה, ולפעמים אני מצליח 2 אצבעות ולפעמים לא זה מאוד תלוי..

אשמח לקבל תשובה

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תעני לי תודה...

אלמוני
    09/07/2010

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    09/07/2010

אני מציעה שבשלב זה תתעסקו רק במין ללא חדירה ובינתיים היא תמשיך ללמוד איך לענג את עצמה, תתנסה בפנטזיות מיניות כחלק מהעניין, תקרא ספרות ארוטית/תצפה בסרטים ארוטיים, ביחד ובנפרד. לחזור אחורנית ולתקן הכוונה לנסות לעשות חוויה מתקנות. כשהיא תהיה מחוברת לגוף שלה ולמיניות שבה, והיא תהיה מסוגלת להחדיר אצבע אחת שלה, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין, אז אפשר יהיה שאתה תנסה להחדיר את האצבעות שלך, וכשתגיעו לשלב הזה אז תשתמשו במאלחש והרבה חומר סיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו