מה לעשות?!?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?!?!
    רון
    09/07/2010

שלום אני כמעט בן 15 ויש לי כמו לכל הנערים בגילי שיער ערווה... באשכים ומסביב לאיבר המין...
    זה לא נראה אסטתי וזה מציק ומגרד והייתי מת "להעלים" את זה... שמעתי על כמה בנים מהשכבה שלי שגילחו אבל אני יודע שאם מגלחים זה מגרד יותר והשיערות יצמחו קשות וזיפיות יותר... מדי פעם אני מוריד ממש טיפה עם מספריים אבל ממש קצת וזה לא ממש שינוי גדול... איזה דרכים יש להוריד את השיער בלי שיהיו גירודים ופצעים או דברים אחרים כאלה? השיער שלי בראש הוא בין חלק לגלי, אבל השיער למטה (ערווה) מקורזל כזה... זה נורמאלי? האם צריך לחפוף שמה עם שמפו ומרכך?:)
    מצטער שיש לי כל כך הרבה שאלות אבל הנושא הזה מציק לי כבר הרבה זמן אז בבקשה תענו לי!
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?!?!

הוספת תגובה

• לרון שלום

מירב שרון
    09/07/2010

אני מבינה ששיער הערווה שלך מטריד אותך, בעיניך זה לא נראה אסטתי. זה מאוד טבעי שיהיה שיער ערווה, זה סימן של התפתחות מינית גברית. האופנה של הסרת שיער ולהיות חלקים ומשפיע עליך ואתה שומע על בנים אחרים שמסירים שיער, מה שמפעיל לחץ קבוצתי לעשות את זה בעצמך. זה עניין מאוד אישי, אין כאן נכון או לא נכון אלא מה מתאים לך. שאלות לגבי איך להסיר שיער אתה יכול להפנות לפורום להסרת שיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו