מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?!?!רון09/07/2010
שלום אני כמעט בן 15 ויש לי כמו לכל הנערים בגילי שיער ערווה... באשכים ומסביב לאיבר המין...
זה לא נראה אסטתי וזה מציק ומגרד והייתי מת "להעלים" את זה... שמעתי על כמה בנים מהשכבה שלי שגילחו אבל אני יודע שאם מגלחים זה מגרד יותר והשיערות יצמחו קשות וזיפיות יותר... מדי פעם אני מוריד ממש טיפה עם מספריים אבל ממש קצת וזה לא ממש שינוי גדול... איזה דרכים יש להוריד את השיער בלי שיהיו גירודים ופצעים או דברים אחרים כאלה? השיער שלי בראש הוא בין חלק לגלי, אבל השיער למטה (ערווה) מקורזל כזה... זה נורמאלי? האם צריך לחפוף שמה עם שמפו ומרכך?:)
מצטער שיש לי כל כך הרבה שאלות אבל הנושא הזה מציק לי כבר הרבה זמן אז בבקשה תענו לי!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון שלום
מירב שרון09/07/2010אני מבינה ששיער הערווה שלך מטריד אותך, בעיניך זה לא נראה אסטתי. זה מאוד טבעי שיהיה שיער ערווה, זה סימן של התפתחות מינית גברית. האופנה של הסרת שיער ולהיות חלקים ומשפיע עליך ואתה שומע על בנים אחרים שמסירים שיער, מה שמפעיל לחץ קבוצתי לעשות את זה בעצמך. זה עניין מאוד אישי, אין כאן נכון או לא נכון אלא מה מתאים לך. שאלות לגבי איך להסיר שיער אתה יכול להפנות לפורום להסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)