מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח מאוד אם תענו :)בן 1511/07/2010
אני בן 15 ואני וחברתי עשינו סקס כבר מספר פעמים.
יש לי כמה שאלות:
1) עד כה מרבית הפעמים שעשינו היו בלי קונדום ואנחנו חוששים מאוד להמשיך בדרך זו. הבעיה היא שמעט קשה לנו להשיג קונדומים.. אני מתבייש מדי ללכת לסופר פארם ולקנות (בגלל גילי הצעיר) וגם היא. טיפים איך אפשר להשיג קונדומים? אולי לא מהסופר פארם?? מכונה וכדומה...
2) כשעשינו סקס אני הצלחתי לגמור (לא בתוך נרתיקה) אבל משום מה היא לא מצליחה. היא אומרת שכשאני מחדיר אותו בצורה מסויימת זה מאוד נעים לה וגם מאוד לוחץ לה וטיפה מכאיב.. רעיונות איך אני יכול לעזור לה לגמור בלי להכאיב לה או לגרום לה להרגשה לוחצת?
3) האם יש מבחינה חוקית איסור שאנחנו עושים סקס? אני בן 15 והיא עוד מספר חודשים בת 15, וזה בהסכמה מלאה של שנינו.
אשמח מאוד לתשובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שיש איסור !!!
רון11/07/2010עד גיל 16 אסור לך לגעת בה !!!
תתבגר יתינוק מגודל שכמוך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
בן 1511/07/2010יש איסור קבוע בחוק לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שיש
רון11/07/2010גם אם היא מסכימה וגם אם זה מרצונה זה נקרא בעילת קטינה !!!!
טיפש אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון11/07/20101. לגבי קונדומים - אם אתם חושבים שאתם בוגרים ובשלים מספיק כדי לקיים יחסי מין מלאים אז תיקחו אחריות על עצמכם ותשתמשו באמצעי מניעה, אין כאן בכלל מקום לבושה.
2. לגבי אורגזמה - לך אין אחריות על האורגזמה שלה, אתה יכול להיות הכי טוב בלענג אשה ועדיין היא לא תגיע לאורגזמה כי זה אחריות שלה להגיע לאורגזמה. היא צריכה להיות מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה בתור התחלה, האם היא מאוננות ומגיעה עם עצמה לאורגזמה?
3. גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים בישראל עומד כיום על 16 שנים. כמובן שיש שוני בין גילאי ההסכמה במקומות שונים בעולם. החוק הישראלי נחשב למתקדם בנושא. בישראל בוטלה ההפליה בגיל המותר לקיום יחסי מין בין גייז לסטרייטים. כיום גיל ההסכמה בישראל שווה לכולם.
בישראל תחת חוק העונשין, התשל"ז-1977, קיימים חוקים הנוגעים לעניין גיל ההסכמה. כאמור, מדובר בעיקר בסעיפי אישום של אונס (סעיף 345), בעילה אסורה בהסכמה (סעיף 346) ואישום על מעשה סדום (סעיף 347).
אוסיף ואומר, כי קיום יחסי מין מלאים עם קטין או קטינה שגילם בין 14 ל-16 שנים, לא ייחשב כאישום של אונס, מעשה סדום או מעשה מגונה, כאשר מתקיימים הסייגים הבאים:
אם הפרש הגילאים בין הנאשם לקטין אינו עולה על 3 שנים, ואם הקטין הסכים לבצע המעשה, ואם המעשה נעשה במהלך יחסי רעוּת רגילים וללא ניצול מעמדו של הנאשם - במידה והתקיימו כל התנאים הללו, מדובר ביחסים חוקיים על פי חוק העונשין.
להמחשת הנושא אביא לפניכם דוגמה: החוק מתיר לנער בן 17.5 לקיים יחסי מין עם נערה שגילה 14.5 ומעלה. לעומת זאת, נער בן 19 המקיים יחסי מין מלאים בהסכמה עם בת 14.5, עלול לעמוד לדין פלילי באשמת בעילה אסורה בהסכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
בן 1513/07/2010אם כך אנחנו לא עוברים על החוק (יאי לנו ^_^)
והיא גומרת כשהיא מאוננת, או כשאני עושה לה ביד
ולגבי הקונדומים... אני כבר אקנה במקום מרוחק מהבית שבו לא ייזהו אותי או משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות לאורגזמה שלה
מירב שרון14/07/2010רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אפשר שתוך כדי החדירה אתה תאונן לה ואז היא תגיעה לאורגזמה שלה גם בסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)