טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, חברה שלי החליטה להתחיל להשתמש בגלולות בשעה טובה כי דיי נמאס מהקונדומים והלחץ של אם נקרע או לא. אז יש לי רק שאלה קטנה לגביי הגלולות. האם בחודש הראשון שהיא מתחילה לקחת את הגלולות מותר לקיים יחסיי מין בלי קונדום? אין לשנינו מחלות כמדומני כי היא הראשונה שלי ואני הראשון שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני תמיד ממליצה שבחודש-חודשיים הראשונים תשתמשו גם וגם, שהיא תלמד להקפיד לקחת יום יום באותה שעה בלי פספוסים את הגלולה ובחפיסה השנייה היא כבר תוכל להיות יותר בטוחה בלי הקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כשאני התחלתי לקחת גלולות פליים התחלתי גם בשביל שיהיה פחות כאבי מחזור אבל גם בשביל לשכב עם חבר שלי, לי אמרו שאם אני לוקחת מהיום הראשון של המחזור אני יכולה לשכב בלי בעיה ולהיות מוגנת בחודש הראשון אבל לפעמים גם ממליצים אחרת כדאי שהיא תדע מה הרופא אמר לה
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד