מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו!!!דפנה13/07/2010
לפני חודש יומיים לאחר שהמחזור שלי הסתיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה...
התהליך עצמו בכלל לא כאב לי ולא ירד לי אפילו דם אך הייתה חדירה..
אבל יש לי חשש אחד שלא עוזב אותי עד היום בעצם..החבר "החכם" שלי התעקש לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה,כמה שניסיתי לשכנע לא עזר,הוא גמר בחוץ למזלי אך עדיין אני חוששת שאני בהריון...
אני מפחדת לקנות את הערכה לזיהוי הריון כי אני עלולה למצוא את עצמי בהריון...
אף אחד\אחת מהחברים שלי לא יודע על זה והנורא מכל זה שבעצם אני והוא נפרדנו לפני שבוע בגלל שהוא נסע לגור בקנדה...
מה אני יכולה לעשות?!?!אני לא יודעת מה אני אעשה אם יתגלה לי שאני בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון13/07/2010קיימתם יחסי מין ללא אמצעי מניעה סביב זמן ביוץ, מה שמגביר סיכון להריון לא רצוי. לא ניתן להסתמך על גמירה בחוץ כאמצעי מניעה ולכן אין לך ברירה אלא להתגבר על החששות שלך ולקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. אם את מספיק בוגרת לקיים יחסי מין אז את חייבת לקחת אחריות על הגוף שלך, מה שאומר להשתמש באמצעי מניעה, שאף אחד לא ישכנע אותך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל
דפנה14/07/2010תודה על התשובה
דבר שני,מצאתי ערכת בדיקת הריון אצל אחותי...
איך אני יכולה לדעת אם התוצאה שלילית..אני פשוט לא מוצאת את ההוראות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/07/2010מציעה לך לגשת לבית מרחקת עם הערכה ולשאול את הרוקח/ת, כל ערכה יש לה את ההנחיות שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)