הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!!
    דפנה
    13/07/2010

לפני חודש יומיים לאחר שהמחזור שלי הסתיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה...
    התהליך עצמו בכלל לא כאב לי ולא ירד לי אפילו דם אך הייתה חדירה..
    אבל יש לי חשש אחד שלא עוזב אותי עד היום בעצם..החבר "החכם" שלי התעקש לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה,כמה שניסיתי לשכנע לא עזר,הוא גמר בחוץ למזלי אך עדיין אני חוששת שאני בהריון...
    אני מפחדת לקנות את הערכה לזיהוי הריון כי אני עלולה למצוא את עצמי בהריון...
    אף אחד\אחת מהחברים שלי לא יודע על זה והנורא מכל זה שבעצם אני והוא נפרדנו לפני שבוע בגלל שהוא נסע לגור בקנדה...
    מה אני יכולה לעשות?!?!אני לא יודעת מה אני אעשה אם יתגלה לי שאני בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!!

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    13/07/2010

קיימתם יחסי מין ללא אמצעי מניעה סביב זמן ביוץ, מה שמגביר סיכון להריון לא רצוי. לא ניתן להסתמך על גמירה בחוץ כאמצעי מניעה ולכן אין לך ברירה אלא להתגבר על החששות שלך ולקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. אם את מספיק בוגרת לקיים יחסי מין אז את חייבת לקחת אחריות על הגוף שלך, מה שאומר להשתמש באמצעי מניעה, שאף אחד לא ישכנע אותך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל

דפנה
    14/07/2010

תודה על התשובה
    דבר שני,מצאתי ערכת בדיקת הריון אצל אחותי...
    איך אני יכולה לדעת אם התוצאה שלילית..אני פשוט לא מוצאת את ההוראות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    14/07/2010

מציעה לך לגשת לבית מרחקת עם הערכה ולשאול את הרוקח/ת, כל ערכה יש לה את ההנחיות שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו