אני רוצה סקס .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה סקס .
    אלמונית
    15/07/2010

טוווב...אני בת 14 ובזמן האחרון אני מאוד רוצה לעשות את זה ..
    שאני רואה מישהו יותר מבוגר ממני למשל 17-20 אז אני ממש רוצה שנעשה את זה .
    יש לאבא שלי עובד שהוא בן 21 ממש השתחרר מהצבא והוא ממש חתיך ואבא שלי פעם הזמין אותו ואת המשפחה שלו אלינו לשבת (כי שתי המשפחות בקשר טוב ) ואני עליתי אחרי הארוחה לחדר שלי והייתי במחשב , וקצת ניסחפנו .....
    וממש כמעט עשינו את זה ... אבל לא עשינו כי ברגע שכמעט זה קרה ניבהלתי ושחררתי אותו ממני .
    אבל הוא עדיין מנסה וגם כפי שאמרתי אני מאוד רוצה לעשות את זה , ובמיוחד איתו .
    וברור שאני יודעת על אמצעי מניעה , וההורים שלי כבר לקחו אותי לשיחה הזאת .
    האם אני קטנה מדי ?!
    או שמותר לי לעשות את זה עם אמצעי מניעה ??!
    זה ממש דחוף וזה ממש יעזוור לי תודהההה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה סקס .

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    15/07/2010

גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל זה גיל 16. את מתחת לגיל הזה. בנוסף לכך, אם תקיימי יחסי מין עם העובד של אביך, שהוא בן 21, זה ייחשב לבעילת קטינה, זאת עבירה פלילית גם אם זה נעשה בהסכמה. זה טבעי שההורמונים שלך משתוללים, לגמרי טבעי, אני ממליצה לך בחום בשלב זה להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות וכך להגיע לפורקן, את יכולה לפנטז על אותו עובד בזמן האוננות, בפנטזיות הכול מותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו