מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם איבדתי את בתוליי?אלמונית15/07/2010
שלום,
אני בת 16 וחצי-17 ולפני כחודשיים הייתי עם חבר שלי, זאת הייתה פעם שניה או שלישית שאנחנו במצב אנטימי ואנו נהנים מאוננות ביחד (אף פעם לא הייתה חדירה כי אני מעדיפה להישאר בתולה כרגע) אבל בפעם ההיא ירד לי דם, בהתחלה לא חשדתי שאיבדתי את הביתולין שלי כי לא כאב לי בכלל והוא גם אמר שאולי זה קרה בגלל שהוא ניסה להכניס שתי אצבעות לאיבר המין שלי והוא כנראה לחץ, לכן ירד דם (הוא קצת יותר מבוגר ממני ויותר מנוסה, לא בתול, והוא אמר שזה קרה לו לפני עם בחורה לא בתולה).
גם בפעם שאחרי שהיינו ביחד, אחרי שחזרתי הביתה הייו לי קצת הפרשות בצבע אדום בהיר מאוד. חשוב לי לציין שהכל נעשה ברצוני ובעדינות ואף פעם לא כואב לי.
אני לא חשדתי כי חשבתי שאובדן ביתולין אמור לכאוב קצת אבל היום קראתי שזה לא בהכרח כואב וכרגע אני קצת מבולבלת.
אז האם איבדתי את הביתולין בפעם שירד לי הרבה דם? או שיכולה להיות סיבה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית שלום
מירב שרון15/07/2010קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב, אם זה נעשה באופן הדרגתי זה לא חייב לכאוב ולא חייב שיהיה דימום. קרום הבתולין יכול "להיקרע" בגלל החדרת טמפון, החדרת אצבעות, החדרת חפץ זר, רכיבה על סוסים, וכד' . קרום הבתולין נמחק לגמרי אחרי הלידה הראשונה. כל זמן שאת לא קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה, גם אם טכנית הקרום נקרע ,את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט נוסף
אלמונית15/07/2010מה היא כמות הדימום במקרה קריעת קרום הביתולין? אם אעריך את כמות הדם שירד, היא ככמות הדם שממלאת תחבושת כדי להלחיף אותה.
ואם נניח שקרום הביתולין לא נקרע, מה יכול לגרום לדימום?
דבר נוסף, מאיזה דברים כדאי לי להיזהר בזמן החדרת אצבעות ועל מה להקפיד? (חוץ מנקיון כמובן)
ותודה רבה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
אלמונית16/07/2010זאת אומרת שבדרך כלל קרום הביתולין הוא שריר שקרוב לפתח הנרתיק ויכולים להגיע אלין בקלות דרך אצבעות? כי חשבתי שקרום הביתולין דווקא נמצא קצת יותר עמוק ולהגיע אליו עם אצבעות אולי אי אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
מירב שרון16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/07/2010כפי שאמרתי לא מחייב שיהיה בכלל דמום ואם יש דמום זה גם משתנה מאשה לאשה. ממה שאת תיארת, זה נשמע ש"נקרע" הקרום, אבל את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)