האם איבדתי את בתוליי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם איבדתי את בתוליי?
    אלמונית
    15/07/2010

שלום,

אני בת 16 וחצי-17 ולפני כחודשיים הייתי עם חבר שלי, זאת הייתה פעם שניה או שלישית שאנחנו במצב אנטימי ואנו נהנים מאוננות ביחד (אף פעם לא הייתה חדירה כי אני מעדיפה להישאר בתולה כרגע) אבל בפעם ההיא ירד לי דם, בהתחלה לא חשדתי שאיבדתי את הביתולין שלי כי לא כאב לי בכלל והוא גם אמר שאולי זה קרה בגלל שהוא ניסה להכניס שתי אצבעות לאיבר המין שלי והוא כנראה לחץ, לכן ירד דם (הוא קצת יותר מבוגר ממני ויותר מנוסה, לא בתול, והוא אמר שזה קרה לו לפני עם בחורה לא בתולה).
    גם בפעם שאחרי שהיינו ביחד, אחרי שחזרתי הביתה הייו לי קצת הפרשות בצבע אדום בהיר מאוד. חשוב לי לציין שהכל נעשה ברצוני ובעדינות ואף פעם לא כואב לי.

אני לא חשדתי כי חשבתי שאובדן ביתולין אמור לכאוב קצת אבל היום קראתי שזה לא בהכרח כואב וכרגע אני קצת מבולבלת.
    אז האם איבדתי את הביתולין בפעם שירד לי הרבה דם? או שיכולה להיות סיבה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם איבדתי את בתוליי?

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    15/07/2010

קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב, אם זה נעשה באופן הדרגתי זה לא חייב לכאוב ולא חייב שיהיה דימום. קרום הבתולין יכול "להיקרע" בגלל החדרת טמפון, החדרת אצבעות, החדרת חפץ זר, רכיבה על סוסים, וכד' . קרום הבתולין נמחק לגמרי אחרי הלידה הראשונה. כל זמן שאת לא קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה, גם אם טכנית הקרום נקרע ,את עדיין בתולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט נוסף

אלמונית
    15/07/2010

מה היא כמות הדימום במקרה קריעת קרום הביתולין? אם אעריך את כמות הדם שירד, היא ככמות הדם שממלאת תחבושת כדי להלחיף אותה.
    ואם נניח שקרום הביתולין לא נקרע, מה יכול לגרום לדימום?

דבר נוסף, מאיזה דברים כדאי לי להיזהר בזמן החדרת אצבעות ועל מה להקפיד? (חוץ מנקיון כמובן)

ותודה רבה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אלמונית
    16/07/2010

זאת אומרת שבדרך כלל קרום הביתולין הוא שריר שקרוב לפתח הנרתיק ויכולים להגיע אלין בקלות דרך אצבעות? כי חשבתי שקרום הביתולין דווקא נמצא קצת יותר עמוק ולהגיע אליו עם אצבעות אולי אי אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

מירב שרון
    16/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    16/07/2010

כפי שאמרתי לא מחייב שיהיה בכלל דמום ואם יש דמום זה גם משתנה מאשה לאשה. ממה שאת תיארת, זה נשמע ש"נקרע" הקרום, אבל את עדיין בתולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו