מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמישו16/07/2010
אני וחברה שלי עושים סקס באופן קבוע עם קונדום הבעיה היא שאני לא מצליח לגמור אפילו אם אנחנו 3 שעות רצוף והיא כן גומרת... אני חושב שהבעיה היא עם הקונדום אשמח לקבל יעוץ בנושא שמעתי שיש ספוגיות האם זה טוב? אשמח לקבל עזרה תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוקנדום משהה שפיכה
16/07/2010עד שתתחילו להשתמש באמצעי מניעה אחרים - נסה לגמור בחוץ בלי קונדום (ידני, אוראלי). זה יפחית את התסכול מסקס של 3 שעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עוזר
מישו17/07/2010ניסינו גם ידנית שהיא עושה ולא עוזר וגם אפילו היא הסכימה אוראלי וזה לא עוזר.. אני מרגיש ממש קרוב אבל לא גומר.. רק שאני עושה ולוקח לזה הרבה הרבה זמן והיא בינתיים משתעממת זה עובד... וזה ממש מעצבן אין דרך לעשות משו??? וגם רציתי לדעת עוד על הספוגיות האלה אם זה בטוח ואיך משתמשים אשמח אם תעזרו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
מישו17/07/2010השימוש בגלולות הוא לא בא בחשבון גם מכיוון שצריך מרשם רופא וגם כי יש תופעות לוואי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההספוגית נגד היריון...
ד``ר עידן מיליצ`ר17/07/2010http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6373
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישו17/07/2010אנחנו היינו הראשונים של שנינו כך שאין כמעט סיכוי שיש מחלות ובגלל זה אין לנו בעיה עם הספוג הזה השאלה אם זה בטוח ומה אתם ממליצים לא כלכך הבנתי מהמאמר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
שלום17/07/2010אם היא במחזור מותר לנו לשכב בלי קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/07/2010לפי ד''ר אבישלום שרון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנתח בכיר לפרוסקופיה, מיומות, אנדומטריוזיס ודליפת שתן, לא ניתן להרות בזמן הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון17/07/2010אני מבינה שלוקח לך הרבה זמן להגיע לאורגזמה בנוכחות בת הזוג שלך גם עם קונדום וגם בלי קונדום, ולכן אולי זה לא רק קשור לקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
שלום18/07/2010זה לא שאני לחוץ או משו.. ונאני מאד נמשך אליה אני חושב שאולי ננסה בלי קונדום זה יעזור תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שלום18/07/2010אם זה נכון יש משו שאפשר לעשות כדי שאני כן אצליח בקלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שלום18/07/2010אם זה נכון יש משו שאפשר לעשות כדי שאני כן אצליח בקלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חדשה.. דחוףףף
יי18/07/2010עשינו בלי קונדום וגמרתי בפנים!!:) מצד אחד זה טוב.. היא בסוף המחזור האם יש סיכוי להריון וצריך לקחת פוסטינור או לא??? זה דחוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו !!
ירון18/07/2010כל הכבוד לך גיבור שהצלחת לגמור !!!!! רוצה מדלייה ? או שנמחא לך כפיים ?
לך תגדל יפעפוס אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון18/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תתבגרי
שלום18/07/2010יש אנשים שיש להם בעיה באו לשאול מומחים את רוצה לזיין תמוח תלכי למקום אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תתבגרי
שלום18/07/2010יש אנשים שיש להם בעיה באו לשאול מומחים את רוצה לזיין תמוח תלכי למקום אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תתבגרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו זה דחוףףףף
שלום18/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)