דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד
    אור
    17/07/2010

הייתי לוקחת גלולות על מנת להסדיר את המחזור, לפני חודש הפסקתי עם הגלולות. אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום לפני שבוע ויומיים (חמישי שעבר) והקונדום "נתקע בפנים" והחבר לא גמר. תוך 20 שעות לקחתי פוסטינור. הייתי צריכה לקבל מחזור בשלישי האחרון (בהתאם לגלולות) ולא קיבלתי (אך גם ככה הוא לא סדיר ללא גלולות). יומייים לאחר האיחור עשיתי 2 בדיקות הריון והתוצאה היתה שלילית בשתיהן. השאלה שלי למה אני לא מקבלת מחזור, עבר שבוע מאז לקיחת הפוסטינור ולא קיבלתי מחזור (הבנתי שצריך להופיע דימום קל לאחר נטילת הפוסטינור). האם יש חשש להריון למרות התוצאה השלילית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד

הוספת תגובה

• אכן

ירון
    17/07/2010

לגמרי יש מצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור שלום

מירב שרון
    17/07/2010

לאחר לקיחת פוסטינור יתכן שיבושים במחזור, חוץ מזה שגם ככה המחזור שלך לא סדיר. ליתר ביטחון עשית 2 בדיקות בעזרת ערכה ביתית ושללת הריון לא רצוי, אין ממה לחשוש, המחזור יגיע, רק הלחץ מפני הריון לא רצוי עלול לעכב אותו, אז נא להרגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו