לא מצליח לקיים יחסי מין עם חברתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לקיים יחסי מין עם חברתי
    אלמוני
    18/07/2010

אני וחברה שלי ניסינו לקיים יחסי מין מספר פעמים אבל אנחנו לא מצליחים, אני לא מצליח להחדיר את הפין, אני אולי מסוגל להכניס קצת ואז היא צועקת שכואב לה מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    19/07/2010

לא מנסים בכוח זה בטוח. אני מציעה שתפסיקו לקיים יחסי מין מלאים, אפשר לעשות הכול חוץ מהחדירה. מה קורה במשחק המוקדם? האם חברתך מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות? אם לא אז זה הזמן שלה לעבוד על העניין הזה. אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ספר שניתן לרכוש בצומת ספרים ויש בו תרגילים שיעזרו לה בנדון. כל חוויה כזאת היא טראומטית לגוף ולנפש ואז היא מכווצת באופן לא מודע כדי להגן על עצמה מפני כאב. יתכן שהיא מכווצת באופן לא מודע בגלל חשש מחדירה עוד לפני הניסיונות שלכם.לאחר שחברתך תדע לאונן ותהיה מסוגלת להחדיר לעצמה אצבע בנרתיק, אולי היא תוכל לגם לאפשר לך להחדיר את האצבע שלך. אבל זה אחרי שהיא כבר עשתה הרבה עבודה עם עצמה. בשלב זה להרגיע עם ניסיונות החדירה בסקס. תחזרו אחרי שניסיתם את מה שהמלצתי עד כה. דרך אגב? האם חברתך משתמשת בטמפונים? האם אי פעם עברה בדיקה גינקולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלמוני
    19/07/2010

תודה על התגובה המהירה והרצינית.
    במשחק המקדים אני "מעורר" אותה באמצעות ליטוף האיזור, היא לא מרגישה בנוח שמחדירים לשמה אצבעות.
    חברתי אכן משתמשת בטמפונים והיא עברה מס' בדיקות גניקולוגיות אני מאמין, היא קבעה תור השבוע בשביל להתייעץ בעניין.
    אי היכולת לקיים יחסי מין מלאים גורמת לנו תסכול רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    19/07/2010

לא עניתה לי על על כמה שאלות - אמרת שאתה מאמין שהיא עברה בדיקות גינקולוגיות, שאלת אותה? מה לגבי אוננות? האם העברת לה את התרגילים שהמלצתי לה לעשות? איך היא הגיבה לזה? אפשר להבין את התסכול של שניכם בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

אלמוני
    21/07/2010

חברתי ביקרה אצל גניקולוגית היום והיא אמרה שאין מה לעשות והיא צריכה "להתרחב" כל פעם שננסה לקיים יחסי מין, מסתבר שנוצר שם איזשהו פצע כתוצאה מכך והיא נתנה לה מרשם לכדורים.
    לגבי התרגילים שהצעת לה היא די פסלה את האפשרות הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• -הקפצה- מישהו?

אלמוני
    22/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה רוצה שאני יגיד לך?

מירב שרון
    22/07/2010

אני המלצתי זה כל מה שאני יכולה לעשות. אתם בוחרים מה אתם עושים עם ההמלצות שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו