איבר המין =\

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר המין =\
    בן
    20/07/2010

רשמתי פה לפני כמה ימים.....
    ולצעריייייי הררב איבר המין שלי הוא 13 ס"מ ואני בן 17 .....
    זה אמור להפריע ??
    והאם יש משהו שאני יכול לעשות שהוא יגדל ? (לאכול איזה משהו באופן קבוע, כדורים )
    יאוווו איזה תיסכוללללל !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר המין =\

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    20/07/2010

אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21 וכנ"ל גם הפין שלך. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ. ס"מ 1 פחות או יותר אין לזה שום חשיבות. זאת שאלה מאוד שכיחה בפורום ואנחנו תמיד מסבירים שהאורך לא קובע, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה ולכן זה לא משנה מה האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה בגלל שאתה סיני???חח סתם

מישו
    21/07/2010

לסינים יש זין קטן ואין להם בעיה לעשות סקס.... אם תנסה תראה שזה לא משנה.. משנה העובי ואיך אתה משתמש בו ואם אתה עושה הרבה משחק מקדים היא תהנה בכל מקרה תנסה מסאג' אירוטי וירידות זה מה שאני עושה והיא מתה על זה:) בהצלחה אחי אל תהיה מבואס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו