משיכה הומוסקסואלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה הומוסקסואלית
    עדן
    08/11/2007

שלום רב,
    אני בן 16 בדחוכבר 3 שנים אני כל הזמן חושב על בנים מאונן על בנים
    ונמשך מאוד שאני רואה אישה בתמונה אז זה לא עושה לי את זה
    אבל שאני נפגש עם בנות ואנחנו ביחסים אינטימים אז יש משהו ולפעמים אני חושב שזה גבר אב ל יש זיקפה שאני םע מישהי במגע
    מה זה אומר ומה עלי לעשות
    אני מתביש מאוד בזה זה מוריד לי מהביטחון העצמי
    לא סיפרתי את זה לאף אחד בחים! ואניל א חושב שאני יספר

מחכה לתשובה תודה רבה,עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה הומוסקסואלית

הוספת תגובה

• אני מכיר את זה גם לי פעם היה משהו

אבי
    08/11/2007

כזה אני עד היום לא נימשך לתמונות של נשים ערומות ופעם נימשכתי גם לבנים ולא כל כך לבנות
    פינטזתי הרבה על מין אנאלי ונימשכתי לכמה בנים היום זה דיי עבר לי אל תיתעסק בזה יותר מידי תאונן על זה וזהו זה לא אומר שאתה הומו תמשיך בחיים שלך בלי לחשוב על זה אין לך יותר מידי מה להיתעסק בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדן שלום

מירב שרון
    08/11/2007

אתה בגיל שבו מתעצם תהליך גיבוש הזהות המינית, אתה מתאר משיכה גבוהה לבנים לעומת בנות. לצד זה כשאתה ביחסים אינטימיים עם מישהי, "יש משהו" ו-"יש זקפה". מה שזה אומר עלייך שאתה חווה בלבול בזהות המינית וזה טבעי שזה מעורר בך שאלות לגבי עצמך. אם זה מעסיק אותך מאוד ומעלה בך חרדות עד כדי כך שזה מוריד לך את הביטחון העצמי, אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי במרפאה לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו