מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ממש ממש ממש לכמה השעות הקרובותאלי25/07/2010
שבוע לפני שחבר שלי חזר שכחתי לקחת 2 גלולות בזמן (אחת ביותר מ-12 שעות) אבל את שתיהן לקחתי, זה קרה לפני שלושה שבועות בערך.
לפני שבועיים, כשהוא חזר, שכבנו עם קונדום רוב הזמן וכשלא הוא לא גמר בפנים.
ביום רביעי הזה שכחתי לקחת את הגלולה ביותר מ-12 שעות וביום חמישי לקחתי שתי גלולות בהפרש של 6 שעות אחת מהשניה. ביום שישי הפסקתי לקחת גלולות אחרי בערך חפיסה וחצי של מינס שלקחתי באופן סדיר פרט למקרים שציינתי, זאת כדי לבדוק שאני מקבלת מחזור והכל בסדר. בדיעבד אני יודעת שהייתי צריכה להמשיך ליטול את הגלולות.
ביום שבת הייתה חדירה אחת והוא לא גמר בפנים. כמה שעות אחרי, בערב, התחיל לרדת לי דם אבל ממש מעט והגוף שלי לא ממש מתנהג כמו שהוא בדרך כלל במחזור, ועדיין יש דימום.
-האם יש סיכוי שנכנסתי להריון מלפני שבועיים?
-האם יש סיכוי שאכנס להריון מיום שבת שהייתה חדירה ללא הגנה?
- האם יש להשתמש בבדיקה להריון או לקחת פוסטינור?
-האם הדימום שיש לי עכשיו זה מחזור?
-מה עליי לעשות עכשיווהאם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/07/2010את עושה בלאגן הורמונלי בגוף שלך עם כל הפספוסים של הגלולות ובגלל זה היה דימום לא סדיר.
האם יש סיכוי להריון לא רצוי כשאינך מקפידה לקחת את הגלולות בצורה סדירה וגם לא משתמשת בקונדום, אכן יש סיכון. אני מציעה שתחזרי לקחת גלולות באופן סדיר ובינתיים תשתמשו בקונדום. את יכולה לשלול הריון לא רצוי אם תחכי שבוע ימים ותקני ערכה ביתית ותבדקי מה המצב. זה שיש דימום ממושך מעיד על כך שאינך בהריון, זה כנראה המחזור. אבל כדאי להפנות את שאלתך גם לפורום רפואת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)