טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שוב אני מאי לא הבנתי מה ענו לי אל שאלתי הקודמת אני בת 25 ויש לי חבר בן 29 היתחתנו כבר עשינו סקס הוא זיין אותי ממש טוב עינג אותי בצורה טובה ממש טובה ונעימה הכניס לי את הזין שלו לתוך הכוןס שלי ואת האצבעות שלו שוב אני שואלת
1. למה כאב לי בהתחלה?
2. בסוף הוא רצה ליגמור לי בפה להשפיך לי בפה אמרתי לו מההה הוא אמר שאני יבלע את השפיך שלו אמרתי לו מההה הוא אמר שזה בריא ובסוף לו נתתי לו שישפיך לי בפנים אלה בחזה האם השפיך הוא בריא שבולעים אותו?
אשמח לקבל שוב תשובות מאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לבי לגמור לך בפה קצת מגעל אבל הזרע אינו רעל ואינו מזיק בכלל אני די מצא לך להגיד לחתן שלך שהפרנו זה בלוף אחד גדול וסקס איתך עשים בהאהב ובהנאה ולא לפי הפורנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד