מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה איבר המיןחסוי09/11/2007
תראו אני עוד חצי שנה בן 15.
והאיבר שלי ממש קטן יחסית לכל האחרים לכולם יש 17,18 או שהם סתם משקרים אנלא יודע.
בקיצור יש לי בערך 13 וחצי 14 ס"מ ואני ממש מתבייש בזה אני לא יודע מה לעשות אני בדיכאון מזה כבר הרבה זמן :|
חוץ מזה שאני ממש אבל ממש לא התפתחתי עד הסוף אין לי כמעט שערות בבית השחי אני בכלל לא שעיר ועוד לא השתנה לי הקול.
עוד שאלה קטנה האם הגודל שיש לי עכשיו יכול לספק אישה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפי שאתה בעצמך ציינת
יפעת מקלר09/11/2007עדין לא הסתיים אצלך תהליך הצמיחה וההתפתחות, כך שדברים יכולים עוד להשתנות. מה גם שכבר עכשו "מצבך" בהחלט בסדר!
ולגבי שאלתך השניה- מה שחשוב באמת כדי לספק אישה זה לא הגודל אלא מכלול ההתנהגות המינית, כלומר- הדרך בה אתה נוגע, מלטף,חש אותה, מביע אהבה, מדבר, מחמיא, מתייחס, מתחשב, קשוב ועוד ועוד. לא הכל תלוי בגודל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה על התגובה המהירה...
חסוי09/11/2007עוד שאלה קטנה איבר המין בזמן זיקפה אצלי הוא בין 13 וחצי לבין 14
אבל שהוא לא במצב של זיקפה הוא בערך 5-7 זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לחלוטין!!!
תומר09/11/2007שהייתי בן 15 היה לי 12 ס"מ עכשיו כבר 19 ס"מ (עכשיו אני בן 18)!!!
תהליך ההתפתחות המינית שלך עדיין לא הסתיימה....
וגם עכשיו האורך שלך הוא לא קטן הוא מעל לממוצע של הגיל שלך!!! :)
תומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין ונורמלי לגמרי!
יפעת מקלר11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)